Iznenađenje za pamćenje

Maja Šuput 40. rođendan dočekala na svadbi, mladenci je iznenadili posebnom tortom!

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput, Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput 40. rođendan dočekala je u svom stilu - radno.

Neumorna Maja Šuput i proteklih je dana odrađivala nastup za nastupom, kao što to većinom i čini cijele godine, no noć sa subote na nedjelju za nju je bila posebna.

Naime, pjevačica je svoj 40. rođendan dočekala radno pošto je pjevala na još jednom vjenčanju u nizu, ali mladenci su se potrudili da joj uljepšaju večer.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I docekali smo moj rodjendan 🎉🎊🎀🍰🎈🎈🎈🎈 Familija 💃🏼🕺💃🏼🕺Bend , muz i svirka #40

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Priredili su joj tortu u obliku srca koju su šaljivo ukrasili s penisom kojeg drži ženska ruka, darovali su joj balone i pjesmu koju su joj uglas pjevali svi uzvanici, a ona je bila vidljivo iznenađena.

S njom je na vejnčanju bio i suprug Nenad, a dobrog rasoloženja nije nedostajalo. Pjevačica se mladencima na svemu što su joj priredili zahvalila na društvenim mrežama.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Brody Jenner i Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) +5 Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog nje je ostavila supruga, a sad su i one završile svoju ljubavnu priču

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene