Maja Šuput je prošetala Dubrovnikom u haljini ispod koje, čini se, nije nosila baš ništa.

Galerija


Maja Šuput ovih dana odmara na našem Jadranu u društvu supruga Nenada Tatarinova, a posljednja lokacija koju su zaljubljeni supružnici posjetili je Dubrovnik.

Vezani članci Maja Šuput Glazbenici gube gaže zbog mjera: "Ministrica neće prestati raditi zbog korone. Mora ići drugi dan na posao, a ja moram ići pjevati" Maja Šuput Šuput nam je ispričala kako u doba korone izgledaju svadbe na kojima pjeva, a i što ju je na prvu privuklo kod muža

Maja naravno trenutke s odmora dijeli na svom profilu na Instagramu, a posljednjom je objavom dodatno zagolicala maštu, posebno muških obožavatelja, i to pozirajući u duboko rezanoj haljini ispod koje, čini se nije nosila donje rublje pa je umalo pokazala i više nego je trebala.

"Pogled je sve", napisala je Maja uz objavljenu fotografiju.

"Kidaš", "Wow", "Super elegancija", "Top si", "Od kuda je haljina", "Volim puno ovaj pogled", neki su od komentara koje je dobila.

Maju i Nenada su fotografi uhvatili i tijekom šetnje dubrovačkim Stradunom, za koju je odabrala lepršavu crvenu haljinu, a u bikini izdanjima se na Instagramu pohvalila savršenom linijom i oblinama. 

Rekla je ne holivudskom životu: Bila je omiljena slatkica i najpopularnija dječja zvijezda, ali danas ju malo tko može prepoznati