Ona zna kako uživati

Morske avanture Maje Šuput: Ove godine istražuje hrvatsku obalu, pogledajte predivne fotke koje objavljuje

Maja Šuput Maja Šuput PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput posljednjih dana uživa na Korčuli, a pjevačica s obožavateljima dijeli sve detalje svog odmora.

Pjevačica Maja Šuput nakon karantene se vratila koncertima i svom uobičajenom ritmu te je gotovo cijelo vrijeme u pogonu, a na društvenim mrežama je otkrila kako je posljednjih dana ipak pronašla vremena na odmor.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

Šuput posljednjih dana uživa na Korčuli, odakle objavljuje fotke zbog kojih su mnogi malo i ljubomorni na nju. Pjevačica uživa na moru, a otkrila je i svoju besprijekornu liniju u ružičastom jednodjelnom badiću dok se sunčala. Na račun izgleda pobrala je brojne komplimente te je dobila i tisuće lajkova za fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sun kissed ☀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Sa suprugom Nenadom Tatarinovim pjevačica, koja je inače i voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato", uživala je nedavno u Rovinju, a svojim pratiteljima često otkriva gdje je nove avanture odvedu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić (Foto: Instagram) +0 Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Celebrity Pratitelje Andreja Kramarića oduševila njegova zgodna djevojka Mia, a oboje se mogu pohvaliti istreniranim tijelima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene