Poslušajte poruku Maje Šuput i donirajte Zakladi Ana Rukavina!

Galerija


Maja Šuput jedna je od mnogih slavnih osoba s hrvatske estrade koja podržava rad Zaklade Ana Rukavina, a odazvala se i na poziv da zapjeva na humanitarnom koncertu "Želim život" kojim se prikupljaju sredstva za unaprijeđenje hrvatske hematologije.  

Vezani članci Antonio Cvitak, vatrogasac koji je donirao krvotvorne matične stanice - 3 Vatrogasac velika srca: Donirao krvotvorne matične stanice i nekome spasio život! Volonteri Zaklade Ana Rukavina Ovi ljudi životni smisao vide u pomaganju drugima: Upoznajte volontere Zaklade Ana Rukavina!

Osim što je odlučila svojom svirkom i pjevanjem zabaviti tisuće građana okupljenih na Trgu bana Josipa Jelačića koji slave život u ime onih koji to ne mogu, Maja je poslala svim građanima Hrvatske i dirljivu poruku koju bi baš svatko trebao poslušati. 

"Nadam se da ste sa nama i da ste svi pri telefonima! Molim vas nazovite odmah i pomozite Zakladi Ana Rukavina", poručila je vesela Maja koja je jedva dočekala da istrči na pozornicu i svoju pozitivu podijeli s drugima. 

Marija Rukavina prisjetila se kćeri Ane sa suzama u očima: "Željela je biti spomenik, a to je i postala"