Preslatka je

Šuput je velika obožavateljica maškara, a neće ih propustiti ni u visokom stupnju trudnoće: "Više sam maksi nego mini"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput pokazala je svojim obožavateljima na Instagramu što je odlučila postati ove godine za maškare, a izbor je pao na uvijek slatku Minnie Mouse.

Nije tajna da je pjevačica Maja Šuput velika obožavateljica maškara i karnevala, a prethodnih je godina svojim nastupom obilježila barem jedan od brojnih maskenbala koji su se održavali diljem Lijepe naše.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

No velik dio ovogodišnje tradicije maskiranja i običaja će zbog pandmemije koronavirusa morati izostati, ali to ne znači da se ne možemo maskirati sami kod kuće, a tom se mišlju vodila i Maja. Ona je već na svom Instagramu objavila fotorgafiju u izdanju preslatke Minnie Mouse.

"Iako sam fizički vise maksi nego mini, na maskenbalu možeš biti što poželiš. Fale mi maškarani koncerti u veljači, ali me to neće spriječiti da za gušt uđem u lik nekog drugog i bar nakratko oživim fašnik. U koji lik se vi volite maskirati???", napisala je Maja uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Super si", "Kako si lijepa", "Ja se najviše volim maskirati u Maju Šuput", "Preeedobro", "Najljepša si", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Maja i suprug Nenad iz dana u dan se pripremaju za dolazak sina, a pjevačica je ovih dana pokazala i kako je uredila dječju sobu pri čemu je pazila na baš svaki detalj. Budući roditelji ne skrivaju koliko su uzbuđeni zbog dolaska svog prvog djeteta, a pjevačica inače na svojem Instagramu bilježi sve bitne trenutke iz trudnoće.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Uraz Kaygilaroglu Zanimljivosti Zvijezda ''Ambasadorove kćeri'' rastopila srca preslatkom objavom, nema toga što neće učiniti za svoju najdražu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene