Maja Šuput pokazala je svojim obožavateljima na Instagramu što je odlučila postati ove godine za maškare, a izbor je pao na uvijek slatku Minnie Mouse.

Galerija


Nije tajna da je pjevačica Maja Šuput velika obožavateljica maškara i karnevala, a prethodnih je godina svojim nastupom obilježila barem jedan od brojnih maskenbala koji su se održavali diljem Lijepe naše.

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput priredila nekoliko iznenađenja suprugu za njegov poseban dan: "Malo je u šoku" Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput slavi specijalan dan pa je podijelila fotku muža koja se ženama posebno svidjela: "Jako lijep tata"

No velik dio ovogodišnje tradicije maskiranja i običaja će zbog pandmemije koronavirusa morati izostati, ali to ne znači da se ne možemo maskirati sami kod kuće, a tom se mišlju vodila i Maja. Ona je već na svom Instagramu objavila fotorgafiju u izdanju preslatke Minnie Mouse.

"Iako sam fizički vise maksi nego mini, na maskenbalu možeš biti što poželiš. Fale mi maškarani koncerti u veljači, ali me to neće spriječiti da za gušt uđem u lik nekog drugog i bar nakratko oživim fašnik. U koji lik se vi volite maskirati???", napisala je Maja uz fotografiju.

"Super si", "Kako si lijepa", "Ja se najviše volim maskirati u Maju Šuput", "Preeedobro", "Najljepša si", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Maja i suprug Nenad iz dana u dan se pripremaju za dolazak sina, a pjevačica je ovih dana pokazala i kako je uredila dječju sobu pri čemu je pazila na baš svaki detalj. Budući roditelji ne skrivaju koliko su uzbuđeni zbog dolaska svog prvog djeteta, a pjevačica inače na svojem Instagramu bilježi sve bitne trenutke iz trudnoće.

Zvijezda ''Ambasadorove kćeri'' rastopila srca preslatkom objavom, nema toga što neće učiniti za svoju najdražu!

Djelo svojih ruku najbolje sama reklamira, ali ovaj put kao da ipak nosi premalu verziju