Ah, te plave oči!

Maja ima poruku za Amerikanca koji ju je očarao čim ga je prvi put vidjela: ''Da se mene pita...''

Ron Holsey Ron Holsey Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ron Holsey Ron Holsey Ron Holsey Ron Holsey +0 Maja Šuput Galerija

Amerikanac Ron Holsey, koji obožava balkansku glazbu, oduševio je Maju Šuput već u drugoj epizodi, no nije prošao u finale Supertalenta.

Amerikanac Ron Holsey bio je prvi natjecatelj druge epizode aktualne sezone Supertalenta, a žiri i publiku ostavio je u čudu kada je zapjevao pjesmu "Ove noći jedna žena" Zlatka Pejakovića.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Amerikanac koji je balkansku glazbu zavolio prije nekoliko godina kad je posjetio Srbiju oduševio je sve prisutne, a ženski dio žirija bio je očaran ne samo njegovim glasom već i stasom.

To se posebno odnosi na Maju Šuput, koja mu je javno izrazila simpatije, a sada je i pozirala sa svojim miljenikom u backstageu Supertalenta nakon polufinalne emisije prošle nedjelje u kojoj je Ron pokušao izboriti finale, no nije uspio.

"Da se mene pita... prošao bi...", napisala je Maja uz emotikon slomljenog srca, a mnogi su se ispod fotografije složili s njom.

Da Maja nije sretno udana žena, rekla bismo da bi s Ronom bila odličan par!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Boba Živojinović (Foto: Instagram) Viktor, Lepa Brena i Stefan (FOTO: Instagram) Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Stefan Živojinović (Foto: Instagram) +0 Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Celebrity Lepoj Breni sina Stefana oteli su ispred obiteljske kuće, a sve je još uvijek obavijeno velom tajne

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene