Damir Poljičak u nedjeljnoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' sve je dobro nasmijao preobrazbom u Maju Šuput i izvedbom njezina hita ''Ne lomi mi srce''

Galerija


Svi koji su u nedjelju navečer gledali šestu epizodu showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' mogli su se dobro nasmijati na izvedbu Damira Poljička koji se ovoga puta transformirao u Maju Šuput i izveo njezin veliki hit ''Ne lomi mi srce''.

Vezani članci Maja Šuput - 2 Maja Šuput podijelila najnoviju trudničku fotografiju, trbuščić je sve veći i veći: ''U 7. mjesecu'' Maja Šuput Šuput se nakon kreacija osvrnula i na sve frizure koje je nosila u omiljenom showu, pokazala je i koje su joj najdraže

U studiju mu se tijekom nastupa pridružila i sama pjevačica, i to u istom outfitu koji je nosio i on, a koji je je iz njezina spota za spomenutu pjesmu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Pjevačica ga je nahvalila odmah poslije nastupa, a i na Instagramu se našalila na svoj i njegov račun.

''Iznenađenje! Pjesma 'Ne lomi mi srce' u izvedbi Damira Poljička dobila je novu dimenziju, a ja sam konačno pronašla svoju sestru blizanku'', napisala je Maja uz njihovu zajedničku fotografiju i video.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Majini su fanovi na objavu videa i fotografije reagirali i više nego pozitivno:

''Pa ovo je legendarno, genijalno, boli glava koliko su kostimi top'', neki su od komentara.

I žiri se dobro zabavio gledajući Damirov nastup.

Petrekovića je posebno oduševio Damirov skok na jednog od plesača, a Kedžo je predložio Poljička kao kaskadera u Majinim spotovima:

Maja Šuput (Foto: Instagram)
Damir Poljičak (Foto: Nova TV) Foto: Nova TV

''Meni je bilo presmiješno, bilo mi je odlično. Tvoja najbolja ženska uloga do sada'', komentirao je i duhovito primijetio kako je Poljičak izgledao kao rumunjska gimnastičarka. Nives je u svom duhovitom stilu komentirala kako je mislila da su stihovi bili upućeni njoj i kako je ljubomorna na Maju, ali je ipak pohvalila izvedbu: ''Bio si dobar, bio si odličan", kratko je zaključila.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu,Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.