dosta je crnjaka

Maja Šuput oduševila svoje obožavateljice hvalevrijednom gestom: "Pa sad si nam dala motivaciju, divna si"

Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Screenshot/Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput i Frano Ridjan Galerija

Maja Šuput, koja je poznata po svojoj vrckavosti, odlučila je razveseliti žene poklonima.

Pjevačica Maja Šuput (40) istaknula je na Instagramu da joj je dosta crnjaka i pripremila darivanje koje će sigurno razveseliti većinu žena. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

"Krenula sam raditi reda u garderobi i odlučila da ću vas barem na kratko probati razveseliti. Proglašavam tjedan Giveawayja. Svaki dan poklonit ću neku lijepu haljinu, pa kad ovaj kaos završi da izađemo van i slavimo u šljokicama i gliterima. Danas vam poklanjam haljinu koju sam prošlog ljeta nosila na koncertu u Novoj Gradiški. Prilažem par slika i videa da vidite da li vam odgovara. Nadam se da će vas razveseliti. Haljinu potpisuje Marko Grubnić", napisala je Maja. 

Na kraju objave je upitala i tko želi haljinu. Njezinu objavu je komentirao Frano Ridjan s kojim je vodila show "Tvoje lice zvuči poznato", čije je snimanje zaustavljeno zbog sigurnosti i zdravlja svih članova produkcije. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ok, dosta mi je crnjaka 😡😡😡 Krenula sam raditi reda u garderobi i odlucila da cu vas barem na kratko probati razveseliti 🎁 Proglasavam tjedan GIVEAWAY -a 🎊🎊🎊 Svaki dan poklonit cu neku lijepu haljinu , pa kad ovaj kaos zavrsi da izadjemo van i slavimo u sljokicama i gliterima 👸👸👸 Danas vam poklanjam haljinu koju sam proslog ljeta nosila na koncertu u Novoj Gradiski 👗👗 Prilazem par slika i videa da vidite dali vam odgovara. Nadam se da ce vas razveseliti 😍 Haljinu potpisuje @markogrubnic ✅ Tko je zeli???

A post shared by majasuput (@majasuput) on

"Može li se proširiti?", upitao je šaljivi Frano. Objava je zapela za oko i influencerici i voditeljici Hani Hadžiavdagić Tabaković. "Nakon izolacije nitko ne može stati u vlastitu veličinu, a ne tvoju 34", napisala je Hana. 

Majina objava je oduševila mnoštvo obožavateljica koje su rekle da svakako žele njezinu haljinu. "A tko od tebe ne bi htio haljinu, bilo koju", "E, ja ju želim jer mi je preksutra rođendan, a očito najgori ikad jer trebam propusnicu i za dućan da si napravim tortu", "Stvarno lijepo od tebe", "Divno da nekog želiš obradovati", "Tvoja haljina daje motivaciju za trening kod kuće, komentirale su. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene