Maja Šuput, koja je poznata po svojoj vrckavosti, odlučila je razveseliti žene poklonima.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput (40) istaknula je na Instagramu da joj je dosta crnjaka i pripremila darivanje koje će sigurno razveseliti većinu žena. 

Vezani članci Sandra Čubelić, ravnateljica Opće bolnice Gospić Ova županija ima samo jednog infektologa, provjerili smo kako se snalaze s rastom zaraženih: "Teško je, ali nije nemoguće" Koronavirus u BiH Rekordan broj novozaraženih i u BiH: Potvrđen 1251 novi slučaj, 10 preminulih

"Krenula sam raditi reda u garderobi i odlučila da ću vas barem na kratko probati razveseliti. Proglašavam tjedan Giveawayja. Svaki dan poklonit ću neku lijepu haljinu, pa kad ovaj kaos završi da izađemo van i slavimo u šljokicama i gliterima. Danas vam poklanjam haljinu koju sam prošlog ljeta nosila na koncertu u Novoj Gradiški. Prilažem par slika i videa da vidite da li vam odgovara. Nadam se da će vas razveseliti. Haljinu potpisuje Marko Grubnić", napisala je Maja. 

Na kraju objave je upitala i tko želi haljinu. Njezinu objavu je komentirao Frano Ridjan s kojim je vodila show "Tvoje lice zvuči poznato", čije je snimanje zaustavljeno zbog sigurnosti i zdravlja svih članova produkcije. 

"Može li se proširiti?", upitao je šaljivi Frano. Objava je zapela za oko i influencerici i voditeljici Hani Hadžiavdagić Tabaković. "Nakon izolacije nitko ne može stati u vlastitu veličinu, a ne tvoju 34", napisala je Hana. 

Majina objava je oduševila mnoštvo obožavateljica koje su rekle da svakako žele njezinu haljinu. "A tko od tebe ne bi htio haljinu, bilo koju", "E, ja ju želim jer mi je preksutra rođendan, a očito najgori ikad jer trebam propusnicu i za dućan da si napravim tortu", "Stvarno lijepo od tebe", "Divno da nekog želiš obradovati", "Tvoja haljina daje motivaciju za trening kod kuće, komentirale su. 

Bio je zvijezda jedne od omiljenih serija, a ovako izgleda 20 godina otkad se pojavio na malim ekranima