Maja Šuput i Nenad Tatarinov vjenčali su se u svibnju, no tek su sada pronašli vremena za medeni mjesec.

Galerija


Maja Šuput trenutačno uživa na Maldivima na medenom mjesecu sa suprugom Nenadom Tatarinovim.

Vezani članci Maja Šuput Obiteljska idila! Šuput zabilježila predivan trenutak sa suprugom i sinom pa priznala u čemu najviše uživaju Maja Šuput (Foto: Instagram) Rajski prizor na Maldivima: Maju smo vidjeli u raznim izdanjima, ali nikad u ovako vrućem klinču

Iako se par vjenčao još u svibnju, zbog Majina prenatrpanog rasporeda tek su sada pronašli vremena da na nekoliko dana pobjegnu od svih te uživaju u zajedničkim trenucima.

Ipak, vrckava pjevačica i sutkinja u showu "Supertalent" vrlo je aktivna na društvenim mrežama, gdje s brojnim obožavateljima rado dijeli informacije o tome kako se ona i suprug zabavljaju.

Posljednjih dana na njezinu Instagramu tako su bile samo fotografije u badićima, a sada ih je Maja zamijenila s nekoliko fotografija u trećoj vjenčanici, koju je pokazala prvi put.

Za nju je zaslužna poznata domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

"Svaka haljina ima svoju priču, pa tako i ova... Ovo je moja treća vjenčanica, koju je za mene radila moja draga @leilou_by_alex. Trebala sam ju nositi ujutro nakon vjenčanja na 'white pool partyju'... I obukla sam ja nju, no nije mi palo na pamet da se u njoj slikam, već mi se puno boljom idejom činilo da se s ekipom odmah bacim u bazen u njoj. Ono što je najvažnije, ostavila mi je sjećanje na ludi tulum, a danas ću se prošetati u njoj uz svoju ljubav i stvoriti neke nove uspomene", poručila je Maja pozirajući u njoj na bajkovitoj, pješčanoj plaži.

Očekivano, pjevačica je dobila brojne komplimente na račun haljine i izgleda, pa se čini kako joj bračni život itekako godi.

Pjevačica pokazala seksi tijelo, ali i luksuz u kojem uživa zahvaljujući svojem 35 godina starijem mužu