Poslije seksi badića

Maja Šuput na Maldivima pokazala treću vjenčanicu i objasnila zašto ju je dosad skrivala

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (Foto: instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +1 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput i Nenad Tatarinov vjenčali su se u svibnju, no tek su sada pronašli vremena za medeni mjesec.

Maja Šuput trenutačno uživa na Maldivima na medenom mjesecu sa suprugom Nenadom Tatarinovim.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

Iako se par vjenčao još u svibnju, zbog Majina prenatrpanog rasporeda tek su sada pronašli vremena da na nekoliko dana pobjegnu od svih te uživaju u zajedničkim trenucima.

Ipak, vrckava pjevačica i sutkinja u showu "Supertalent" vrlo je aktivna na društvenim mrežama, gdje s brojnim obožavateljima rado dijeli informacije o tome kako se ona i suprug zabavljaju.

Posljednjih dana na njezinu Instagramu tako su bile samo fotografije u badićima, a sada ih je Maja zamijenila s nekoliko fotografija u trećoj vjenčanici, koju je pokazala prvi put.

Za nju je zaslužna poznata domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

"Svaka haljina ima svoju priču, pa tako i ova... Ovo je moja treća vjenčanica, koju je za mene radila moja draga @leilou_by_alex. Trebala sam ju nositi ujutro nakon vjenčanja na 'white pool partyju'... I obukla sam ja nju, no nije mi palo na pamet da se u njoj slikam, već mi se puno boljom idejom činilo da se s ekipom odmah bacim u bazen u njoj. Ono što je najvažnije, ostavila mi je sjećanje na ludi tulum, a danas ću se prošetati u njoj uz svoju ljubav i stvoriti neke nove uspomene", poručila je Maja pozirajući u njoj na bajkovitoj, pješčanoj plaži.

Očekivano, pjevačica je dobila brojne komplimente na račun haljine i izgleda, pa se čini kako joj bračni život itekako godi.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Katharine Foster (Foto: Instagram) Katharine i David Foster (Foto: Profimedia) Katharine Foster (Foto: Instagram) Katharine i David Foster (Foto: Instagram) +4 Katharine Foster (Foto: Instagram) Celebrity Pjevačica pokazala seksi tijelo, ali i luksuz u kojem uživa zahvaljujući svojem 35 godina starijem mužu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene