Maja Šuput i Nenad Tatarinov vjenčali su se u svibnju, no tek su sada pronašli vremena za medeni mjesec.

Galerija


Maja Šuput trenutačno uživa na Maldivima na medenom mjesecu sa suprugom Nenadom Tatarinovim.

Vezani članci Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Maja Šuput plijenila pažnju u seksi izdanju na kongresu u gradu koji njoj i suprugu Nenadu puno znači Maja Šuput (Foto: Instagram) Čisti hedonizam: Pogledajte kako novopečeni supružnici Tatarinov uživaju na medenom mjesecu

Iako se par vjenčao još u svibnju, zbog Majina prenatrpanog rasporeda tek su sada pronašli vremena da na nekoliko dana pobjegnu od svih te uživaju u zajedničkim trenucima.

Ipak, vrckava pjevačica i sutkinja u showu "Supertalent" vrlo je aktivna na društvenim mrežama, gdje s brojnim obožavateljima rado dijeli informacije o tome kako se ona i suprug zabavljaju.

Posljednjih dana na njezinu Instagramu tako su bile samo fotografije u badićima, a sada ih je Maja zamijenila s nekoliko fotografija u trećoj vjenčanici, koju je pokazala prvi put.

Za nju je zaslužna poznata domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

"Svaka haljina ima svoju priču, pa tako i ova... Ovo je moja treća vjenčanica, koju je za mene radila moja draga @leilou_by_alex. Trebala sam ju nositi ujutro nakon vjenčanja na 'white pool partyju'... I obukla sam ja nju, no nije mi palo na pamet da se u njoj slikam, već mi se puno boljom idejom činilo da se s ekipom odmah bacim u bazen u njoj. Ono što je najvažnije, ostavila mi je sjećanje na ludi tulum, a danas ću se prošetati u njoj uz svoju ljubav i stvoriti neke nove uspomene", poručila je Maja pozirajući u njoj na bajkovitoj, pješčanoj plaži.

Očekivano, pjevačica je dobila brojne komplimente na račun haljine i izgleda, pa se čini kako joj bračni život itekako godi.

Pjevačica pokazala seksi tijelo, ali i luksuz u kojem uživa zahvaljujući svojem 35 godina starijem mužu