Nitko sretniji od nje

Maja zavodljivo zaplesala u prozirnim tajicama i pokazala trbuh na polovici trudnoće: "Lijepo ti stoji"

Maja Šuput i Marko Grubnić Maja Šuput i Marko Grubnić PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Marko Grubnić +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Galerija

Maja Šuput je na Instagramu pokazala trbuh u petom mjesecu trudnoće, ne krije koliko je sretna i uzbuđena dok iščekuje dolazak prinove.

Pjevačica Maja Šuput ušla je u peti mjesec, odnosno 20. tjedan  svoje prve trudnoće i ne krije da trenutno proživljava najsretnije dane svog života i uživa u blaženom stanju.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

Na Instagramu je pokazala trbuščić dok je zaplesala uz hit Jennifer Lopez i Malume "Pa Ti", odjevena u prozirne tajice ispod kojih je nosila crne gaćice i minijaturni crni top koji je otkrio njezin trbuh.

"Ljubav mamina raste. Danas veselo ulazimo u 5. mjesec našeg zajedničkog života i nitko sretniji od nas", napisala je Maja uz video i fotografiju koje je objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

"Kako lijepa trudnica, najlakše je imati 100 kg i govoriti kako ne mozžeš kontrolorati svoje trudničke želje... Predivna si", "Sretno ti želim Majo! Kako će ta bebica biti sretna", "Lijepo ti stoji", E sad se može reći da se bušica već vidi. Čuvaj se", "Ma predivno. Nešto najljepše što se može dogoditi", "Slatka si skroz", "Predivni ste", ""Ljepotica", "Ajme, koliko slatko", poručili su joj pratitelji.

Mnoge je zanimalo i hoće li dobiti djevojčicu ili dječaka, ali Maja je taj detalj zasad odlučila zadržati za sebe.

Da ona i suprug Nenad Tatarinov čekaju prvo dijete obznanila je na društvenim mrežama i sve ugodno iznenadila tom lijepom viješću.

Maju gledamo već ove nedjelje u novoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" u ulozi voditeljice, a u kojoj gledatelje obara s nogu besprijekornim i atraktivnim modnim kombinacijama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene