"Tvoj Hubby"

Pogledajte čime je Nenad iznenadio Maju za godišnjicu braka, odmah se pohvalila romantičnim poklonom!

Nenad Tatarinov i Maja Šuput Nenad Tatarinov i Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin Maja Šuput Maja Šuput, Marko Grubnić i Igor Mešin +0 Nenad Tatarinov i Maja Šuput Galerija

Maja Šuput pokazala je na društvenim mrežama što je dobila za treću godišnjicu braka od svog supruga Nenada Tatarinova.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov proslavili su treću godišnjicu braka, a pjevačica se na društvenim mrežama pohvalila i poklonom koji je dobila tim povodom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

Nenad ju je iznedio velikim buketom nježno ružičastih i bijelih ruža, a bila je tu i romantična poruka.

"Volim te, tvoj hubby", poručio joj je.

Maja je pak povodom godišnjice na Instagramu bila objavila i preslatke obiteljske fotografije, na kojima je glavna zvijezda i ovog puta bio njihov sin Bloom.

"Sretna nam godišnjica braka mužiću. Nek smo živi i zdravi još godina sto. Sad bar znamo da smo napravili nešto savršeno", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj pozira sa svoja dva muškarca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja i Nenad vjenčali su 11. svibnja 2019. godine na jednom istarskom imanju u Balama, a ona je promijenila čak tri vjenčanice, a onu najvažniju za nju je osmislio prijatelj i modni stilist Marko Grubnić koji brine i da zablista u showu "Ples sa zvijezdama" u kojem ju gledamo u ulozi voditeljice.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta Konstrakta Konstrakta ispraćena u Torino - 1 Konstrakta ispraćena u Torino - 2 +11 Konstrakta ispraćena u Torino - 3 Zanimljivosti Konstrakta se na Eurosongu već upisala u povijest, a nakon prvog polufinala došlo je i do promjena na kladionicama

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Paris Hilton Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 7 +4 Ivana Knoll - 6 Celebrity Najpoznatija hrvatska navijačica u Miamiju mami uzdahe seksi izdanjima, a zasjenila je čak i slavnu bogatašicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene