Maja Šuput s obožavateljima je podijelila fotografije raskošno uređenog svadbenog šatora.

Galerija


Nakon što je iza nje vjenčanje iz snova, domaća pjevačica Maja Šuput otkriva detalje sa svadbenog slavlja nje i supruga Nenada Tatarinova, koje je održano proteklog vikenda u Istri.

Vezani članci Maja Šuput (Foto: Instagram) Šuput objavila fotke s vjenčanja koje još nismo vidjeli i zaključila: ''Mislim da mi je to najpametnija izjava'' Maja Šuput (Foto: Instagram) Šuput pokazala svu svoju raskoš, fanovi ju ne štede: ''Malo ti je ispalo, čini se da si zaboravila zakopčati gumb''

Maja je u posljednjoj objavi na svom profilu na Instagramu pokazala kako je izgledala unutrašnjost raskošno uređenog svadbenog šatora, koji doista ostavlja bez daha.

"Rasplakala sam se od sreće kad sam vidjela kako spektakularno izgleda šator u kojem je bila zabava. Hvala od najvećeg srca ekipi za ogroman trud, uređenje naših snova i svu pomoć proteklih par mjeseci oko organizacije te veliko hvala ekipi za stakleni šator, kojeg su postavljali od srijede zbog loših vremenskih uvjeta. Ne mogu vam ni opisati kako je ovo izgledalo uživo. Apsolutno senzacionalno", napisala je Maja uz objavu.

Svadba Maje i Nenada bila je prepuna trenutaka za pamćenje, od spektakularnog vatrometa, do presvlačenja u tri vjenčanice pa sve do urnebesnog skoka u bazen u odjeći

Drugačije nismo ni očekivali: Pogledajte kako je završila svadbena proslava Maje Šuput!