Maja Šuput nedavno se vratila s Balija te se odmah bacila na posao.

Galerija


Čini se kako se Maja Šuput nakon egzotičnog odmora odlučila i na veliku beauty promjenu.

Vezani članci Marko Grubnić Zaplesao na stolu: Grubnić objavio nikad viđene fotografije s ludog vjenčanja Maje Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Šuput i suprug uživaju kao nikad prije, fanovi im brzo poručili kako im još fali samo jedan detalj

I to onu na koju pristaje mali broj žena, a riječ je o ravnim šiškama koje pokrivaju cijelo čelo. Uz to, Majina kosa je zahvaljujući ekstenzijama u trenu postala duža nego inače, a cjelokupnim lookom pjevačica se odmah pohvalila na Instagramu.

Naime, Maja je prošlu subotu nastupala na Vižinadi, a pritom je uskočila i u seksi bež haljinicu i sandale na visoku petu za koje je odavno poznato kako joj ne smetaju kada je u pitanju višesatno skakanje po pozornici.

Maja se brojnim poslovnim obavezama vratila nakon nedavnog romantičnog odmora na Baliju sa suprugom Nenadom Tatarinovim.

No ni na odmoru pjevačica nije zaboravila na glamur, pa je svakodnevno oduševljavala brojne obožavatelje fotografijama, samo u dnevnim izdanjima koje možete pogledati u našoj galeriji. 

Vanessa Bryant odala počast kćeri Gianni prekrasnim crtežom koji tjera suze na oči