nije im loše!

Maja Šuput uživa na dobro zasluženom odmoru, otkrila je gdje se "skriva" sa suprugom te kako provode vrijeme

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što su predah uzeli za odmor na Korčuli i u Šibeniku, Maja Šuput i njezin suprug trenutačno uživaju u jednoj istarskoj vili.

Naša popularna pjevačica Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovim uživa na ljetovanju u jednoj istarskoj vili, a redovito se o svemu hvali na društvenim mrežama. Objavila je niz fotografija iz luksuzne vile u kojoj su odsjeli, a da se opušta na dobro zasluženom odmoru i više je nego očito.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Romantikaaa 🌅

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

Par je uživao na večeri, uz bazen, ali i na kupanju. Brojni Majini obožavatelji u komentarima su je zasuli komplimentima te su joj pisali da je prelijepa te da uživa koliko može.

Nakon što su proveli nekoliko dana na Korčuli, Šuput i Tatarinov su stali i u Šibeniku gdje je pjevačica prije nekoliko dana održala koncert u jednom klubu. Suprug joj je čitavo vrijeme pravio društvo, a pjevačica, koja je inače i voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato", sa svojim obožavateljima na Instagramu često dijeli gdje je nove avanture odvedu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All dressed up for villa party 👫

A post shared by majasuput (@majasuput) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene