objava koja topi srca

Šuput odala njen najdraži prizor sinčića Blooma kojem svi tepaju da je preslatka beba, slažu se da je u jednom na mamu

Maja Šuput i Frano Ridjan peta emisija TLZP - 3 Maja Šuput i Frano Ridjan peta emisija TLZP - 3 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput i Frano Ridjan peta emisija TLZP - 3 Galerija

Maja Šuput pokazala je predmet na koji je dala staviti njoj najdražu fotografiju sinčića Blooma, a otkrila je i gdje je uživala s obitelji za Tijelovo.

Maja Šuput svakodnevno dijeli lijepe trenutke sa svojim sinčićem Bloomom i vidi se koliko uživa u majčinskoj ulozi. 

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea - 3 Ljepotica u bijelom Minea u haljini s golim ramenima i neobičnim rukavima osvanula u stilu holivudske dive, o ovom će se izdanju još pričati sigurno

Pjevačica je pokazala preslatku masku za mobitel na kojoj je upravo njezin sin kojeg je dobila 17. ožujka s mužem Nenadom Tatarinovom. "Ova mi je definitivno najdraža", rekla je Maja dok je pokazivala divnu fotografiju. 

Šuput je u objavama na Instagram storyjima otkrila da je za Tijelovo s obitelji uživala na seoskom imanju Kezele kod Ivanić-Grada. Pozirala je s Bloomom u naručju, a snimila ga je i u kolicima kako slatko spava, ali i kad se probudio pa se našalila da je tulumario. 

Maja je posljednje na Instagramu objavila video sinčića kojem briše lice i njezini brojni pratitelji su komentirali da je divan. "Kako lijep dečko", "Kakve oke", "Presladak je, a ima mamine lijepe okice", "Kako gušta", "Najslađa bebica", napisali su joj. 

Podsjetimo, Maja je rodila carskim rezom u ožujku ove godine, a do samog kraja trudnoće vrijedno je radila i snimila novu All stars sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojemu se ponovno našla u ulozi voditeljice, zajedno s Franom Ridjanom.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 5. lipnja!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 5 +0 Eni Šukunda Celebrity Naša misica hvali se kako uživa s mužem u Dubaiju, a obračunala se i s hejterom zbog ružne poruke na račun operacija koje su joj promijenile izgled!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: AFP) +0 Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Celebrity Najnovije fotke objasnile su zašto je na nju rijetko koji muškarac imun, a na Instagramu je prati više od milijun ljudi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene