objava koja topi srca

Šuput odala njen najdraži prizor sinčića Blooma kojem svi tepaju da je preslatka beba, slažu se da je u jednom na mamu

Maja Šuput i Frano Ridjan peta emisija TLZP - 3 Maja Šuput i Frano Ridjan peta emisija TLZP - 3 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput i Frano Ridjan peta emisija TLZP - 3 Galerija

Maja Šuput pokazala je predmet na koji je dala staviti njoj najdražu fotografiju sinčića Blooma, a otkrila je i gdje je uživala s obitelji za Tijelovo.

Maja Šuput svakodnevno dijeli lijepe trenutke sa svojim sinčićem Bloomom i vidi se koliko uživa u majčinskoj ulozi. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput ma kakav je on bombon! Maja Šuput podijelila je presladak razgovor sa sinom oko njezine haljine, evo zašto se Bloom naljutio na mamu!

Pjevačica je pokazala preslatku masku za mobitel na kojoj je upravo njezin sin kojeg je dobila 17. ožujka s mužem Nenadom Tatarinovom. "Ova mi je definitivno najdraža", rekla je Maja dok je pokazivala divnu fotografiju. 

Šuput je u objavama na Instagram storyjima otkrila da je za Tijelovo s obitelji uživala na seoskom imanju Kezele kod Ivanić-Grada. Pozirala je s Bloomom u naručju, a snimila ga je i u kolicima kako slatko spava, ali i kad se probudio pa se našalila da je tulumario. 

Maja je posljednje na Instagramu objavila video sinčića kojem briše lice i njezini brojni pratitelji su komentirali da je divan. "Kako lijep dečko", "Kakve oke", "Presladak je, a ima mamine lijepe okice", "Kako gušta", "Najslađa bebica", napisali su joj. 

Podsjetimo, Maja je rodila carskim rezom u ožujku ove godine, a do samog kraja trudnoće vrijedno je radila i snimila novu All stars sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojemu se ponovno našla u ulozi voditeljice, zajedno s Franom Ridjanom.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 5. lipnja!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 5 +0 Eni Šukunda Celebrity Naša misica hvali se kako uživa s mužem u Dubaiju, a obračunala se i s hejterom zbog ružne poruke na račun operacija koje su joj promijenile izgled!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: AFP) +0 Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Celebrity Najnovije fotke objasnile su zašto je na nju rijetko koji muškarac imun, a na Instagramu je prati više od milijun ljudi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene