bolje to ne raditi!

Popularna pjevačica u neprepoznatljivom izdanju iznenadila obožavatelje, upozorili ju na jedan opasan detalj

Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Screenshot/Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput i Frano Ridjan Galerija

Pjevačica Maja Šuput je poznata po elegantnim modnim kombinacijama koje joj često odabire njezin prijatelj, stilist Marko Grubnić.

Domaća pjevačica Maja Šuput (40), koja je voditeljica u šestoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato", otkrila je kakve je promjene u životu napravila zbog situacije s koronavirusom. 

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea a kakve tek noge ima! Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

"Štikle zamijenila tenisicama, putovanja šetnjom, gužvu izolacijom. Izašla udahnuti malo zraka", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj u sportskom izdanju sjedi u Parku prirode Medvednica. 

Pomalo neprepoznatljiva pjevačica dobila je pozitivne komentare fanova, iako nije elegantna kao inače. Štoviše, jako im se svidjela u tensicama i trenirci. "Prelijepa si", "Tako i treba. Malo za promjenu", "Pazite se, čuvajte i volite", "Divna kombinacija boja", pohvalili su Maju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Štikle zamijenila tenisicama, putovanja setnjom, guzvu izolacijom ... izasla udahnuti malo zraka...

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Neki su ju upitali kako to da nije povela dragog, supruga Nenada Tatarinova, no on je vjerojatno zaslužan za fotografiju pjevačice. Dio fanova je upozorio Maju i za sjedenje na travi zbog krpelja. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Slavko Sobin i Elizabeta Brodić Celebrity Zvijezda domaće hit serije pozvala gledatelje na zajedništvo: "Brinite za sebe i druge. Zajedno smo jači!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene