najljepše dosad

Šuput se pohvalila novostima koje je najavljivala posljednjih dana: "Napravila sam ono što sam već dugo htjela"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput snimila je novu pjesmu, za koju kaže da je najljepša dosad i jako je zaljubljena u nju.

Maja Šuput (40) vratila se punom parom poslovnim obvezama nakon karantene, pa se pohvalila novostima. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

"Napokon. S najvećim veseljem konačno objavljujem da sam snimila novu pjesmu. Ovo je najljepša pjesma koju sam snimila i toliko sam zaljubljena u nju da ne mogu dočekati da ju čujete. Bit će to jedno lijepo iznenađenje. A tek spot... Uglavnom, konačno sam imala vremena napraviti ono što sam dugooo htjela... Stiže uskoro", napisala je pjevačica na Instagramu. 

Majina vijest jako je razveselila njezine obožavatelje. "Jedva čekam. Sigurno će biti top", "Sigurno balada", "Prekrasna", "Ne mogu dočekati da čujem", "Napokon. Bravo, Majo", "Super. Jedva čekam čuti", komentirali su njezinu objavu. 

Pjevačica je kasnije upitala pratitelje i što misle o kakvoj je pjesmi riječ. "Balada ili brza pjesma??? Što mislite, kakav je tempo pjesme koju sam danas snimila??" napisala je Maja. Većina je procijenila da je riječ o baladi, a neki su istaknuli da to dokazuje i njezin izraz lica na fotografiji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NAPOKON 🎤🎧🎹🪕🎸🎺🎷🎬 S najvecim veseljem konacno objavljujem da sam snimila novu pjesmu 🤗🤗🤗 Ovo je definitivno najljepsa pjesma koju sam snimila i toliko sam zaljubljena u nju da ne mogu docekati da ju cujete 🥳🥳🥳 Bit ce to jedno lijepo iznenadjenje... A tek spot 🤩🤩🤩 Uglavnom konacno sam imala vremena da napravim sta sam dugooo htjela... coming soon 👸

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Inače, pjevačica se vratila i snimanjima popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato", koji vodi s Franom Ridjanom. "Naravno da se veselim, nisam mogla dočekati, svaki dan smo se mi koji radimo na projektu dopisivali kad ćemo krenuti dalje sa snimanjem. Zaista je svima nama to sad prioritet i konačno prilika ne samo da se družimo već i da radimo", rekla je Šuput

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene