Maja Šuput i Frano Ridjan u trećoj emisij showa "Tvoje lice zvuči poznato" sjeli su u jugić pa se prisjetili nekih davnih uspomena koje ih vežu baš za taj legendarni automobil.

Galerija


Snimanje treće emisije showa "Tvoje lice zvuči poznato All Stars" Maja Šuput i Frano Ridjan pamtit će po sasvim novom momentu u kojem su se zapravo na neki način vratili u prošlost i to kada su sjeli, ni više ni manje, nego u legendarnog jugića.

Vezani članci Marko Grubnić, Nives Celzijus, Maja Šuput i Indira Levak ANKETA: Pljušte pohvale za izdanja Maje, Nives i Indire, stvarno je teško reći koja je bila ljepša! Maja Šuput Šuput odala njen najdraži prizor sinčića Blooma kojem svi tepaju da je preslatka beba, slažu se da je u jednom na mamu

Jugić se u studiju našao za potrebe transformacije Katarine Baban, a Maja i Frano nisu odoljeli, a da ne sjednu u automobil i prisjete se nekih uspomena koje su s njim nekada doživjeli.

"Ja sam kod juga najbolje grijao ruke, nikad se nije palio", našalio se Frano.

"Jugić je bio moj prvi auto, a Maja se prvi put poljubila u autu", otkrila je pred kamerama Indira, a Maja dodala i komentar koji je sve nasmijao do suza.

"Ali sa Slovencem, ja sam već kao dijete radila na međunarodnim vezama", izjavila je Maja.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

Zamaman dekolte Nives Celzijus teško je ne primijetiti u ovoj haljini, a potražila je i vašu pomoć oko jedne odluke!

Ovakvu Indiru još nismo vidjeli! Neobična haljina sigurno će se komentirati, a posebno su upečatljive visoke čizme