Napokon doma

Maja Šuput osvrnula se na otkazane gaže i vikend koji će provesti doma: ''Obitelj i samo ljubav''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vikendi Maje Šuput već godinama su popunjeni nastupima, ali zbog situacije koju je izazvao koronavirus i neke njezine gaže su otkazane. Pjevačica se osvrnula na cijelu situaciju.

''Petak je, ja namontirana, a ne idem na svirku, ne idem na put. Idem biti supruga, vikendom to inače nisam u fizičkom smislu, nikad me nema kod kuće. Bar neka korist od situacije. Obitelj i samo ljubav'', napisala je Maja Šuput uz svoje fotografije na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Petak je, ja namontirana a ne idem na svirku, ne idem na put 🤨 Idem biti supruga, vikendom to inace nisam u fizickom smislu , nikad me nema kuci. Bar neka korist od situacije. Obitelj i samo ljubav 👩‍❤️‍👨💞

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Naime, s obzirom na situaciju nastalu uzrokovanu koronavirusom i njoj su otkazane neke od gaža, a proteklih tjedana odgođeni su i pomaknuti brojni događaji.

No Maju ćemo zato i ove nedjelje gledati u drugoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', gdje se prvi put okušala u voditeljskoj ulozi i za to pobrala same komplimente. 

"Gle što si sada napravila!" Neda Parmać i Mario Valentić pokazali svoje tajne adute! I TLZP

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene