OSLOBOĐENA OPTUŽBI

NIJE KRIVA Nakon 3 godine stigla presuda Maji Šuput!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica je oslobođena optužbi, a zadovoljstvo presudom iskazala je i na društvenim mrežama.

Tri godine nakon što je policija upala na vjenčanje na kojem je pjevala Maja Šuput, na adresu pjevačice konačno je stigla presuda. Maja i njezin bend En Joy oslobođeni su optužbe za narušavanje javnog reda i mira tijekom slavlja na jednom imanju u Zagrebu. Zbog preglasne glazbe Maja je završila na policiji, a cijelu slučaj završio je na sudu.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Zadovoljstvo oslobađajućom presudom Maja je iskazala i na svom Instagramu. Njenu objavu prenosimo u cijelosti.

"Prije 3 godine na jedno prekrasno vjenčanje došla je policija oko 23 sata s pritužbama da je susjedima glazba preglasna i da nas moraju utišati. Mi smo se utišali iako je svadba bila u normalnim decibelima glasnoće, a susjeda tamo ni nema. Međutim, policija je bila uporna pa su bili ispred sale do 2 ujutro. Tada su došli s nalogom da moramo prestati svirati, drugim riječima svadba je gotova.

Pjevam 17 godina i nikad to prije nisam čula, a kamoli doživjela. Slučaj je završio na sudu, a sad smo konačno bend i ja nakon 3 godine dobili oslobađajuću presudu. Policijski zapis je zapravo pomalo i komičan (pjevačica putem mikrofona spojenog na pojačalo pjevala više svojih pjesama različitog sadržaja), ali je presuda pravedna i poštena. Nadam se da više nikada niti jedan bend policija neće prekinuti u svirci koja mladencima znači sve na svijetu. I to samo zato jer je kao neki susjed rekao da ne može spavati... živjeli mladenci, živjeli muzičari ...", napisala je Maja.

 

OSLOBODJENI Prije 3 godine na jedno prekrasno vjencanje dosla je policija oko 23h sa prituzbama da je susjedima glazba preglasna i da nas moraju utisati. Mi smo se utisali iako je svadba bila u normalim decibelima glasnoce a susjeda tamo ni nema. Medjutim, policija je bila uporna pa su bili ispred sale do 2 ujutro. Tada su dosli s nalogom da moramo prestati svirati, drugim rijecima svadba je gotova. Pjevam 17 godina i nikad to prije nisam cula a kamoli dozivjela. Slucaj je zavrsio na sudu a sad smo konacno bend i ja nakon 3 godine dobili oslobadjajucu presudu. Policijski zapis je zapravo pomalo i komican ( pjevacica putem mikrofona spojenog na pojacalo pjevala vise svojih pjesama razlicitog sadrzaja) ali je presuda pravedna i postena. Nadam se da vise nikada niti jedan bend policija nece prekinuti u svirci koja mladencima znaci sve na svijetu. I to samo zato jer je kao neki susjed rekao da ne moze spavat... zivjeli mladenci, zivjeli muzicari ...

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene