Maja Šuput otkrila je na Instagramu da će njezin sin uskoro dobiti svoju osobnu iskaznicu i putovnicu, pa pitala svoje pratitelje u kojoj je pozi bolje ispao.

Galerija


Maja Šuput uživa u majčinstvu i svaki novi dan za njezinu je obitelj pun doživljaja i novih avantura, a one prave tek ih očekuju.

Vezani članci Maja Šuput Šuput uživa u obiteljskoj idili sa suprugom i sinom, nježnom fotkom izmamila je osmijeh na lice brojnim fanovima Maja Šuput Evo kako je slatko Maja završila još jednu voditeljsku sezonu, zbog poruke koju je poslala svima je postala još draža i u toj ulozi!

Pjevačica je dala to naslutiti svojim obožavateljima na Instagramu gdje je objavila fotografije sina Blooma i to s fotografiranja za osobnu iskaznicu i putovnicu kako bi bio spreman za putovanja van Hrvatske.

"Danas idem vadit osobnu i putovnicu pa vježbam u krevetu osmijehe za sliku. Koja poza vam je bolja? Neozbiljna ili ozbiljna??" pitala je Maja svoje pratitelje uz dvije Bloomove fotografije koje je objavila.

"Sve njegove poze su preslatke", "Koliko je sladak", "Dobit ću šećernu bolest od ovog slatkiša", "Ma famozan je", "Presladak u svim pozama", "Ajooj srce malo, prekrasno, preslatko", "Osmijeh medeni", "S ovom ozbiljnom neka odmah aplicira za diplomatsku putovnicu", "Ozbiljno neozbiljna ako može jer i jedno i drugo izdanje je preslatko", zaključili su neki od Majinih pratitelja.

Ona ih je ovih dana povela i u virtualni obilazak Bloomove dječje sobe i pokazala im kako su oslikani zidovi, a i kakvu garderobu, krevetić, stol za presvlačenje i igračke ima njezin sinčić.

Danijela se oglasila prvi put nakon vijesti o krahu ljubavi s Grašom, jedan je detalj na njoj posebno upečatljiv

Neki su bijesni zbog Archiejeve fotke koju su Meghan i Harry objavili, što ih je toliko naljutilo i zašto to ne mogu razumjeti?