svi složni!

Šuput mamila uzdahe fotkom iz bazena, no tek ono što je uslijedilo potaknulo je hordu fanova na reakciju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput s obitelji odmara u Šibeniku, a nakon seksi fotke objavila je sliku na kojoj poziraju njezin suprug i sinčić. Nije trebalo dugo da rastopi srca brojnim pratiteljima.

Pjevačica Maja Šuput posljednje dane provodi sa svojom obitelji u Šibeniku, a koristi svaki trenutak da se pohvali svojom idilom. Početak tjedna obilježila je fotografijom u bazenu kojom je pokazala kako je pronašla rashlađenje u ove vruće dane, a pokupila je samo komplimente svojih pratitelja.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

Ipak, i njezina seksi fotografija pala je u drugi plan zbog onoga što je kasnije uslijedilo. "Ma neeee, ja ću ih pojest! Kakav otac, takav sin", napisala je Šuput u opisu fotografije na kojoj poziraju njezin suprug Nenad Tatarinov i njihov sinčić Bloom.

 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"On je isti mama", "Maleni je med medeni", "A kako je presladak, srce najveće", "Predivni oboje", samo su neki od komentara njezinih pratitelja na fotografiju koja uistinu topi srca.

Podsjetimo, Maja je u ožujku rodila sina kojemu su ona i suprug Nenad Tatarinov dali ime Bloom. Do samog kraja trudnoće radila je bez odmora i vodila je zadnju sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato", a nakon poroda se brzo vratila u top-formu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene