bila je kratka

Maju Šuput pitali su tko čuva Blooma kada su ona i Nenad na putu, njezin odgovor će vas oduševiti

Maja Šuput Maja Šuput Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput odgovarala je na pitanja pratitelja na Instagramu, a komentirala je i tko čuva Blooma kada su ona i Nenad na putu.

Maja Šuput odgovarala je na pitanja svojim pratiteljima na Instagramu, a otkrila je nekoliko detalja o svom sinčiću Bloomu. Istaknula je kako je Bloom predivna beba koja rijetko plače te je zaista miran. Njezine pratitelje zanimalo je i tko čuva Blooma kada su ona i Nenad na putu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

"Nikada nismo nikuda otišli bez Blooma", kratka je bila Maja, a pitali su je i tko je s njezinim sinčićem kada ona nastupa. "Jedan i jedini tata", odgovorila je Maja.

Bloom se rodio 17. ožujka ove godine, a Majin sinčić od svojih prvih dana oduševljava sve na njezinim društvenim mrežama. Nedavno je za In Magazin ispričala kako je Bloom njezino prvo, a vjerojatno i posljednje dijete.

"Ostala sam pri tome ne zato što mislim da ne bih mogla ishendlati dvoje, mogla bih jer sam ovo ishendlala kao da ih imam šest. Međutim, prvo i osnovno imamo moje godine, s druge strane sam oduvijek osjećala da će tako biti, ali to je samo zato što sam ja jedinica", rekla je Maja između ostalog.

Maleni Bloom sa svojih tek nekoliko mjeseci je već i svjetski putnik. Sa svojim roditeljima je proputovao brojne lokacije u Hrvatskoj, ali i izvan naših granica.

Inače, Maju Šuput svake nedjelje gledamo u osmoj sezoni showa Nove TV Supertalent, gdje je ponovno sjela u stolicu žirija. Uz Maju u žiriju showa gledamo i opernu pjevačicu Martinu Tomčić, glumca Janka Popovića Volarića te stručnjaka za uspješnu komunikaciju i profesionalnog plesača Davora Bilmana.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 4 +1 Petar Grašo - 6 Celebrity Petar Grašo nastupio u Hrvatskoj Kostajnici, evo kako je pozdravio publiku kada se popeo na pozornicu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene