Zahvaljujući brojnim provokativnim pitanjima, pjevačica je otkrila koji su njeni najveći zavodnički aduti te glumi li nekad krevetu.


Njen najveći zavodnički adut su oči, a za muškarce kaže da su lako zamjenjivi. Neponovljiva Maja Šuput gostovala je u rubrici 'Paprene kuglice'.

Vezani članci Maja Šuput - 3 Maja Šuput otkriva kakvo će ime dati sinu: "Mislim da ime nekako obilježi dijete pa želimo da bude baš moćno!" Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput otkrila tajnu bliskog odnosa s Markom Grubnićem: ''I zato ta naša ljubav ide''

Upitana da otkrije koji je njen najveći zavodnički adut, Maja spremno odgovara: 'Oči, oči su mi sve. Nema tog fizičkog, mogu biti i u trenirci, ako te ošacam, to je to', rekla je Maja. 'Muškarci su lako zamjenjivi, što da se lažemo', otkrila je na drugom pitanju.

ANKETA Biramo najbolji domaći dekolte – da čujemo i vaše mišljenje!

Najgori su joj muškarci koji zvižde za ženama na ulici. Njih smatra pravim seljačinama.

VIDEO Bulić kao Šuput – detalji zbog kojih je bio nezaboravan!

'To su seljačine, to mi je dno. Kad to postigneš, znaš da si top treba. Muškarci koji to rade, bljak. Žene koje imate takve, odmah se rastanite, ja ću vam dati popust na sljedeću svadbu', zaključila je Maja. Dodala je da sjajno laže i glumi, čak i kad su u pitanju orgazm.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook