''Zaboravila'' hlače

Ono kad Maja Šuput na intervju dođe samo u zaručnikovoj košulji i prozirnim čizmama do bedara

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (FOTO: Instagram) Galerija

Maja Šuput na snimanju za intervju pojavila se samo u bijeloj košulji i PVC čizmama koje je dizajnirao Kanye West, suprug Kim Kardashian.

Početkom tjedna nakon dugo najavljivanja Maja Šuput predstavila je spot i pjesmu ''Ilegalno'' za koju su fanovi zaključili da je samo jedan u nizu njezinih hitova. Pjevačica se sada bacila na promociju pjesme, pa je tako za intervju koji ćemo gledati u IN magazinu odjenula samo bijelu košulju i visoke PVC čizme.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

''Ono kad na snimanje obučeš samo od dečka košulju. Zanimljive detalje sa snimanja spota ''Ilegalno'' ispričala sam za @inmagazinnovatv'', napisala je Maja na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

I dok su neki pohvalili njezin modni stil, drugi su primijetili da kopira Jelenu Karleušu jer je naime srpska pjevačica za jednu prigodu također odjenula ove čizme, samo što je i ostatak njezina outfita bio cijeli proziran.

Fanovi su Maji uputili i komentare poput onih da su se oznojili kad su je vidjeli, a drugi da su čizme koje je dizajnirao Kanye West, suprug Kim Kardashian, jako ružne.  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene