Maja Šuput na snimanju za intervju pojavila se samo u bijeloj košulji i PVC čizmama koje je dizajnirao Kanye West, suprug Kim Kardashian.

Galerija


Početkom tjedna nakon dugo najavljivanja Maja Šuput predstavila je spot i pjesmu ''Ilegalno'' za koju su fanovi zaključili da je samo jedan u nizu njezinih hitova. Pjevačica se sada bacila na promociju pjesme, pa je tako za intervju koji ćemo gledati u IN magazinu odjenula samo bijelu košulju i visoke PVC čizme.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Vezani članci Maja Šuput Šuput s ovakvom frizurom još nismo vidjeli, a "mačkasta" haljina koju nosi sigurno će se komentirati - nije za svakoga! Maja Šuput Nije joj dosadno: Nedostaju joj koncerti, ali Maja se sredila i snašla pa otkrila kako će provesti dan

''Ono kad na snimanje obučeš samo od dečka košulju. Zanimljive detalje sa snimanja spota ''Ilegalno'' ispričala sam za @inmagazinnovatv'', napisala je Maja na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

I dok su neki pohvalili njezin modni stil, drugi su primijetili da kopira Jelenu Karleušu jer je naime srpska pjevačica za jednu prigodu također odjenula ove čizme, samo što je i ostatak njezina outfita bio cijeli proziran.

Fanovi su Maji uputili i komentare poput onih da su se oznojili kad su je vidjeli, a drugi da su čizme koje je dizajnirao Kanye West, suprug Kim Kardashian, jako ružne.