Pravo osvježenje

Maja Šuput pohvalila se velikom transformacijom i oduševila fanove: "Baš ti lijepo stoji. Joker Maja"

Frano Ridjan i Maja Šuput Frano Ridjan i Maja Šuput DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan i Maja Šuput Maja Šuput i Frano Ridjan Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec, Maja Šuput, Frano Ridjan Maja Šuput +0 Maja Šuput, Frano Ridjan Galerija

Maja Šuput, koja će voditi show "Tvoje lice zvučiti poznato", pokazala je promjenu imidža na Instagramu, a fanovi su imali samo pozitivne komentare.

Pjevačica Maja Šuput (40) iznenadila je obožavatelje na Instagramu svojom transformacijom. Naime, Šuput se fotografirala prošlog vikenda prije koncerta u kostimu i s crvenom kosom.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

"Kako mi stoji crvena kosa?" upitala je pjevačica fanove. "Crvena boja kose ti super stoji", "Joker Maja", "Baš ti lijepo stoji", "Kako si lijepa s tom bojom kose. Ta ti najbolje stoji i boja i dužina", "Nemoj više u plavo", komentirali su njezini obožavatelji. 

Pjevačica nije otkrila je li crvena boja trajna ili privremena promjena iz plave ili je pak to samo perika. Inače, Maja je nedavno uskočila u voditeljsku ulogu i skupa s Franom Ridjanom vodit će show "Tvoje lice zvuči poznato".

 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready for show tonight 🎤🎤🎤 Ajmo Krk 🔥🔥🔥

A post shared by majasuput (@majasuput) on

"Da mi je netko prije nekoliko mjeseci kad sam upoznala Franu rekao da ću s njim voditi jednu od najpopularnijih emisija, rekla bih da je lud. No, eto, život je zaista nepredvidiv. Istina je da sam oduvijek govorila da mi je želja voditi program u udarnom terminu, ali nekako sam tada u glavi imala svoj talk show, neku opuštenu varijantu, nisam ni sanjala sa ću dobiti priliku voditi jedan ovako velik i ozbiljan projekt", ispričala je Šuput. 

Pjevačica se u jednoj od sezona showa okušala i kao kandidatkinja. "I to mi je bilo jedno užasno iskustvo jer je to stvarno bilo naporno. Ovim ljudima neka je Bog na pomoći, ne znaju u što su se upustili", upozorila je Maja nove natjecatelje. 

Transformacije i zamjene uloga osnovna su postavka ovog popularnog formata, a nova sezona kao iznenađenje predstavlja i ulazak dosadašnjeg voditelja Igora Mešina u društvo žirija. Iako na poznatom terenu, Igor će se ovaj put naći u novoj ulozi te ga, kako kaže, iznimno veseli iz drugačije perspektive pratiti nevjerojatne transformacije. U ocjenjivanju i komentiranju osmero kandidata popularnog showa pridružit će mu se i kolega glumac Goran Navojec te pjevačice Indira Levak i Nives Celzijus.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kandidati showa Tvoje lice zvuči poznato Lana Klingor Mihić Fabijan Pavao Medvešek Marina Orsag +6 Lu Jakelić Celebrity Otkrivamo tko su kandidati čije ćemo transformacije gledati u omiljenom showu ''Tvoje lice zvuči poznato''!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene