Maja Šuput objavila je fotografije svojeg oca Borisa Šuputa i najvećih domaćih zvijezda s kojima je dugi niz godina surađivao.

Galerija Boris Šuput i Petar Grašo - 2 Boris Šuput - 1 Boris Šuput i Alka Vuica - 5 +21 Boris Šuput i Jelena Rozga - 4

Maja Šuput se putem društvenih mreža prisjetila svojeg pokojnog oca i glazbenog menadžera Borisa Šuputa, posvetivši mu emotivne riječi koje su malo koga ostavile ravnodušnim, ali i nizom fotografija s najvećim domaćim zvijezdama s kojima je surađivao.

Vezani članci Severina s majkom Anom Poznati Hrvati govore o neraskidivoj vezi sa svojim mamama: ''Moja mater je prava dalmatinska mater, nasljedila sam sve od nje i ne bunim se!'' Maja Šuput Fotoalbum djetinjstva otvorili su nam Škoro, Šuput, Grdović i Jole: Čije djetinjstvo je proteklo u siromaštvu, a kako je Maja izgledala dok je bila beba?

Time nas je vratila u daleku prošlost, točnije na početak 90-ih godina, fotografijama na kojima Boris pozira s Jelenom Rozgom, Danijelom Martinović, Petrom Grašom, Severinom, Zlatkom Pejakovićem, Alkom Vuicom, Matom Mišom Kovačem, Sandijem, Vladom Kalemberom, Jasnom Zlokić, Borisom Novkovićem, Željkom Bebekom, Dinom Dvornikom i Renatom Končić Mineom.

Obožavateljima pak nije promakla činjenica da njezin maleni sin Bloom neodoljivo nalikuje na pokojnog djeda, a neki su se pitali i kako to dosad nisu primijetili.

"Gledam sliku i ne vjerujem koliko Bloom liči na djeda. Isti! Pogled, osmijeh", "Bloom je kopija svog dede... Bukvalno preslikani deda", "Tvoj tata živi u tvom predivnom sinu", "Bloom isti dida", "Bas danas komentiram sliku Blooma i i kažem mužu, vidi Majinog malca isti dida i baš mu sliči", "Bože dragi, dijete isto deda. Zašto si to krila od nas?", dio je komentara koje je dobila.

Tonči Huljić se oglasio o ljubavnoj vezi svoje kćeri i Petra Graše, jednu je stvar jasno naglasio! Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić s Petrom Grašom Tonči i Hana Huljić Tonči i Hana Huljić +22 Tonči, Hana i Vjekoslava Huljić

Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo i Hana Huljić +23 Petar Grašo i Hana Huljić

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju