Maja Šuput obožavateljima pokazala kako je Brent Ray Faser naslikao njen portret.

Galerija


Umjetnik Brent Ray Fraser koji se natjecao ove sezone u Supertaletnu i šokirao sve svojim "umijećem" slikanja spolnim organom, na svom je Instagram profilu pokazao kako je nastao portret Maje Šuput koji joj je poklonio u prošlotjednoj emisiji.

Vezani članci Maja Šuput i Nenad Tatarinov Šuput i suprug uživaju kao nikad prije, fanovi im brzo poručili kako im još fali samo jedan detalj Brent Ray Fraser (Foto: Dnevnik.hr) Sjećate se slikara koji je zapanjio Hrvatsku? Ovo je jedan od najšokantnijih TV nastupa u povijesti

Maja je bila oduševljena posebnim poklonom, a sada je i sama podijelila video u kojem Brent izrađuje njezin portret, koji je čak pronašao svoje mjesto na zidu njezina stana.

"Ljudiiii moji, upravo sam na profilu @iambrf pronašla originalnu snimku nastajanja mog portreta. Produkcija @supertalenthr mi nije ni rekla kako je frajer zapravo naslikao sliku. Znala sam za tehniku ali ovo je hit, di mene nađu ovakvi???", napisala je Maja na Instagramu.

Podsjećamo, goli slikar Brent protekle se nedjelje gledateljima i žiriju Supertalenta obratio putem video poruke, u kojoj je otkrio poseban poklon za Maju. U audicijskoj emisiji Brent je svojom vještinom naslikao portret člana žirija Davora Bilmana.

Više nije "slatkica": Mlađa sestra slavne pjevačice krenula njenim stopama

Holivudski snagator prisjetio se teških vremena, dok danas pozira na konju ispred luksuzne vile: "Nismo si mogli priuštiti ni puricu"

Zgodni i talentirani Filip nam je priznao: ''Volio bih da se ostvare riječi Maje Šuput''