Maja Šuput obožavateljima pokazala kako je Brent Ray Faser naslikao njen portret.

Galerija


Umjetnik Brent Ray Fraser koji se natjecao ove sezone u Supertaletnu i šokirao sve svojim "umijećem" slikanja spolnim organom, na svom je Instagram profilu pokazao kako je nastao portret Maje Šuput koji joj je poklonio u prošlotjednoj emisiji.

Vezani članci Maja Šuput (Foto: Instagram) Vrckava diva hrvatske estrade otkrila svoj jedini prohtjev na koncertima i ima svako pravo na to Marko Grubnić (Foto: Instagram) Na estradi se neki ne vole, a neki su razvili bliske odnose: Ovo su najčvršća domaća prijateljstva

Maja je bila oduševljena posebnim poklonom, a sada je i sama podijelila video u kojem Brent izrađuje njezin portret, koji je čak pronašao svoje mjesto na zidu njezina stana.

"Ljudiiii moji, upravo sam na profilu @iambrf pronašla originalnu snimku nastajanja mog portreta. Produkcija @supertalenthr mi nije ni rekla kako je frajer zapravo naslikao sliku. Znala sam za tehniku ali ovo je hit, di mene nađu ovakvi???", napisala je Maja na Instagramu.

Podsjećamo, goli slikar Brent protekle se nedjelje gledateljima i žiriju Supertalenta obratio putem video poruke, u kojoj je otkrio poseban poklon za Maju. U audicijskoj emisiji Brent je svojom vještinom naslikao portret člana žirija Davora Bilmana.

Više nije "slatkica": Mlađa sestra slavne pjevačice krenula njenim stopama

Holivudski snagator prisjetio se teških vremena, dok danas pozira na konju ispred luksuzne vile: "Nismo si mogli priuštiti ni puricu"

Zgodni i talentirani Filip nam je priznao: ''Volio bih da se ostvare riječi Maje Šuput''