Bilo je veselo!

Maja Šuput objavila urnebesan video iz svatova: ''Taman kad pomislim da me više ništa ne može iznenaditi...''

Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +20 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput poznata je po vrhunskoj zabavi na svadbama na kojima nastupa, a sada je podijelila urnebesan videozapis iz zadnjih svatova te nasmijala pratitelje.

Maju Šuput prati nadimak kraljice hrvatskih svadbi, a na svojim je veselim nastupima doživjela puno smiješnih situacija.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Ipak, u zadnjim svatovima doživjela je i jednu koju stvarno nije očekivala, a urnebesan videozapis podijelila je i na svom Instagram profilu.

Maja je objavila videozapis na kojem pjeva pokraj mladenke i gostiju, a jedan od gostiju je pred njima u sredini kruga kojeg su napravili izveo špagu.

Maja se okrenula jer je zamislila kako je gosta ovo jako zaboljelo pa se nastavila smijati i pjevati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

''I kad pomislim da me više baš ništa ne može iznenaditi na svatovima… Plačem!'' napisala je u opisu uz emotikone smijeha.

Nina Badrić javila se u komentarima i također objavila puno emotikona smijeha, a javio se i Sandi Pego koji se našalio na račun Asima Ugljena.

''To može i Asim Ugljen'', napisao je označivši ga u komentaru, a ovom je šalom vjerojatno mislio na nastup glumca Asima u ovogodišnjoj sezoni Plesa sa zvijezdama.

''Znači, mislila sam da će se prepolovit'', ''Kvalitetne hlače ima'', ''Gledaš njega, a tebe je zaboljelo'', šalili su se Majini pratitelji u komentarima na urnebesan videozapis.

Maja već godinama nastupa na svadba diljem Hrvatske, a uvijek napravi sjajnu feštu s mladencima. Trenutke iz svatova često dijeli i na društvenim mrežama, a svaka svadba sve ju više veseli i ispunjava.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Napad na kraljičin lijes Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 5 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 3 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 2 +23 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 1 Celebrity Šokantni prizori tijekom bdjenja za kraljicu Elizabetu: Muškarac se probio kroz gomilu i zgrabio za lijes, BBC prekinuo prijenos!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne - 2 +22 Cara Delevingne - 1 Nekad i sad Zbog jedinstvenog i upečatljivog izgleda za nju su se svi borili, a danas svojim ponašanjem plaši sve oko sebe i tjera u suze

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene