Zapalili instagram

Maja objavila 12 godina staru vruću snimku plesa s Bilmanom na kraju kojeg je pao i "poljubac"

Davor Bilman i Maja Šuput (Foto: Instagram) Davor Bilman i Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bilman i Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput probala trbušni ples (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Maja Šuput (Foto: Instagram) Davor Bilman (Foto: Instagram) Razgovor s Davorom Bilmanom (Foto: Dnevnik.hr) +0 Zbor Supertalent, Maja Šuput i Davor Bilman (Foto: Screenshot Nova TV) Galerija

Maja Šuput na svom je Instagram profilu objavila vrući video plesa sa Davorom Bilmanom.

Maju Šuput i Davora Bilmana trenutno gledamo u ulozi članova žirija Supertalenta, no prije 12 godina zajedno su smišljali i uvježbavali plesne koreografije, a jednu od njih Maja je sada odlučila podijeliti sa pratiteljima na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent ''ako mislite da ste vidjeli sve...'' Pogledajte što vas čeka u novoj sezoni Supertalenta: ''Neki kandidati su toliko šokantni da sam bio uvjeren da je skrivena kamera iza nas!''

Danas su Maja i Davor dobri prijatelji i kolege, a snimka njihova plesa podsjetnik je na sami početak njihova poznanstva. Slavni dvojac tako se u videu može vidjeti kako strastveno pleše na Shakirin hit "Hips don't lie". 

Vruća snimka plesa Maje i Bilmana raspametila je više od 57 tisuća fanova koji su je pogledali, a nastala je kada je naša vrckava pjevačica bila natjecateljica u showu "Ples sa zvijezdama" dok je Bilman pak bio u ulozi člana žirija. 

"Danas je zadnja audicijska emisija Supertalenta, a ako nikad niste imali priliku vidjeti kako Bilman pleše, puštam vam našu staru snimku. On je bio sudac, a ja natjecatelj. U show programu izabrao je baš mene" pohvalila se Maja u objavi.

Gledatelje su svojim nastupom oduševili i tada i sada, barem ako je suditi po reakcijama fanova. 

"Najbolji ikad', "predobri ste","još uvijek se sjećam ovog plesa", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dvojac dobio.

Video zanimljive plesne izvedbe pogledajte na Instagram profilu Maje Šuput.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene