Maja Šuput na svom je Instagram profilu objavila vrući video plesa sa Davorom Bilmanom.

Galerija


Maju Šuput i Davora Bilmana trenutno gledamo u ulozi članova žirija Supertalenta, no prije 12 godina zajedno su smišljali i uvježbavali plesne koreografije, a jednu od njih Maja je sada odlučila podijeliti sa pratiteljima na Instagramu. 

Vezani članci Edi i Adna (Foto: Dnevnik.hr) Novi talenti borili su se rukama, nogama i trikovima za prolaz dalje: Evo što smo sve večeras vidjeli Gloria, No Shame (Foto: Screenshot) Pogledajte zašto je ova djevojka preuzela svu Majinu pozornost: ''Imaš tu mušku energiju!''

Danas su Maja i Davor dobri prijatelji i kolege, a snimka njihova plesa podsjetnik je na sami početak njihova poznanstva. Slavni dvojac tako se u videu može vidjeti kako strastveno pleše na Shakirin hit "Hips don't lie". 

Vruća snimka plesa Maje i Bilmana raspametila je više od 57 tisuća fanova koji su je pogledali, a nastala je kada je naša vrckava pjevačica bila natjecateljica u showu "Ples sa zvijezdama" dok je Bilman pak bio u ulozi člana žirija. 

"Danas je zadnja audicijska emisija Supertalenta, a ako nikad niste imali priliku vidjeti kako Bilman pleše, puštam vam našu staru snimku. On je bio sudac, a ja natjecatelj. U show programu izabrao je baš mene" pohvalila se Maja u objavi.

Gledatelje su svojim nastupom oduševili i tada i sada, barem ako je suditi po reakcijama fanova. 

"Najbolji ikad', "predobri ste","još uvijek se sjećam ovog plesa", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dvojac dobio.

Video zanimljive plesne izvedbe pogledajte na Instagram profilu Maje Šuput.