brzo raste

Šuput sve rastopila preslatkom fotkom sinčića Blooma, a ni sama nije uspjela suzdržati emocije: "Ne znam kako je vrijeme proletjelo"

Maja Šuput Maja Šuput Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na Instagramu je otkrila da je njezin sin Bloom napunio osam mjeseci te je objavila njegovu novu fotografiju.

Pjevačica Maja Šuput ne propušta obilježiti nijedan važan trenutak u životu svojeg sinčića.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Tako je sada na Instagramu otkrila da je Bloom već napunio osam mjeseci, a pratitelje je počastila i njegovom novom preslatkom fotkom.

"Ne znam kako je vrijeme proletjelo, imam osjećaj da sam jučer rodila, a danas buhtlica ima već 8 mjeseci", napisala je Maja.

Fotografiju možete pogledati ovdje. 

Među prvima joj se u komentarima javio njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić, koji je zalijepio tri srca, a slično su reagirali i mnogi drugi Majini pratitelji.

"Ova buhtlica je za pojesti, koliko je sladak", "Slatkiš mali", "Šećerić", "Okice plave najslađe", Dok se okreneš bit će momak, sve tako brzo prođe, uživaj dok je malen", još su neki od brojnih komentara ispod fotke koja je u krakom roku skupila i više od 15 tisuća lajkova.

Podsjetimo, Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov dobili su sina u ožujku ove godine, a pjevačica je rodila carskim rezom.

Maju, inače, trenutno možemo gledati u showu Nove TV "Supertalent", gdje je članica žirija, koji uz nju još čine i operna pjevačica Martina Tomčić, glumac Janko Popović Volarić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Doris Dragović - 7 In Magazin: Doris Dragović - 6 Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) +5 Doris Dragović (Foto: IN Magazin) Celebrity Sina Doris Dragović rijetko imamo priliku vidjeti, u maminom spotu bio je još kao dječak, a evo kako izgleda danas!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene