Svaka čast!

Maja Šuput objavila najslađi video: "Pa ako ovo nije hit, ne znam što je. Genijalno i originalno!"

Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput, Frano Ridjan +0 Maja Šuput Galerija

Pjevačica je podijelila snimku na kojoj su djeca uprizorila prizor iz njezine "Svatovske pjesme" i istaknula koliko je oduševljena.

Pjevačica Maja Šuput (40) u srijedu je s pratiteljima na Instagramu podijelila snimku prizora s Vira koji je nastao prije njezina nastupa. Objavila je i video kako bi njezini obožavatelji vidjeli o čemu je riječ.

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 10 Mladi par! Pjevača iz našeg hit-showa i njegovu suprugu spojila je ljubav prema vjeri, ona se skriva se od medija, no glumila je u jednom njegovom spotu

"Na Viru prije svog koncerta vidjela sam najslađi maškarani nastup. 'Svatovska pjesma' u izvedbi malih Zadrana u ulogama mladenke, mladoženje, kuma, barjaktara, snimatelja te ostalih gostiju uz malu plavušu koja se predstavila kao Maja Šuput. Like za ove preslatke klince, precool su", istaknula je pjevačica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jucer na Viru prije mog koncerta vidjela sam najsladji maskarani nastup 👰🏼🤵 Svatovska pjesma u izvedbi malih Zadrana u ulogama mladenke, mladozenje, kuma, barjaktara, snimatelja te ostalih gostiju uz malu plavusu koja se predstavila kao Maja Šuput 🎤🎤🎤 Like za ove preslatke klince, precool su ❤️❤️❤️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

I Majinim se fanovima svidio video školaraca, a u komentaru se javila i njihova učiteljica. "Hvala, draga Majo, i veeeeeliki pozdrav od mojih mališana iz 3.E! Ujutro im ovo stavljam na projektor. Učiteljica", napisala je. Majini obožavatelji su komentirali kako su djeca odradila maskiranje vrhunski, da su genijalna i preslatka. 

"Pa ako ovo nije hit, ne znam što je", napisali su.

Inače, Šuput će se uskoro naći u novoj ulozi, i to onoj voditeljskoj. Pjevačica će se pridružiti Franu Ridjanu u showu "Tvoje lice zvuči poznato"

"Meni ti svi kažu: 'Ti to možeš, to je tako jednostavno za tebe, ti non-stop pričaš...' Ja jesam spremna, jako se veselim, ali jako puno teksta treba naučiti napamet, nisam znala da je to baš do te mjere. Zadnji put sam valjda učila u osnovnoj školi", ispričala je Maja.

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Celebrity Ljepša polovica slavnog bračnog para zablistala u minijaturnoj haljini i pokazala duge vitke noge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene