U njegovom naručju!

Šuput objavila seksi fotke s mužem Nenadom, na jednoj se strastveno ljube: ''Mi kad mislimo da nas nitko ne gleda!''

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +20 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput uživa na godišnjem odmoru, a u nizu ljetnih fotografija objavila je i jednu romantičnu sa suprugom Nenadom Tatarinovim.

Maja Šuput trenutačno sa svojom obitelji uživa na otoku Pagu, a od tamo u zadnje vrijeme dijeli mnoštvo fotografija.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

Sada je svoje pratitelje iznenadila nizom romantičnih fotki sa suprugom Nenadom, gdje se na jednoj od fotografija strastveno ljube.

"Mi kad mislimo da nas nitko ne gleda", napisala je pjevačica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

A pratitelji su joj poručili: "Ma predivni ste", "Sexy", "Prekrasni", "Ipak vas netko gleda", "Slatki ste jako".

Voditeljica je odjevena u jednodijelni crni badić sa zlatnim detaljima i prorezima na bedrima koji je pokazao njezinu manekensku figuru i zategnutu stražnjicu, dok je Nenad na sebi imao kratke kupaće hlačice u plavoj boji s crvenim detaljima. On je bez majice posebno istaknuo svoje mišiće.

Par baš uživa u ljetu, a Maja dane odmora prelomi s brojnim nastupima.

Šuput je nedavno objavila i Nenadovu fotku na kojoj je u potpunosti sijed pa ga je voditelj emisije Supertalenta Frano Ridjan, usporedio s nogometašem Fabriziom Ravanelliem.

Osim sebe i partnera, vrckava Maja dijeli i fotke preslatkog sinčića Blooma koji je ukrao apsolutnu pozornost fanova pa zbog toga vjerno iščekuju svaku novu objavu.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić u Beogradu - 5 Nina Badrić u Beogradu - 4 Nina Badrić u Beogradu - 3 Nina Badrić u Beogradu - 1 +33 Nina Badrić u Beogradu Celebrity Nina napravila spektakl u Beogradu u haljini za koju se činilo da joj je stvarala male probleme

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 4 +25 Meghan Markle - 5 Celebrity Meghan Markle uhvaćena u trenutku zbog kojeg su je mnogi opet počeli gledati drugačijim očima, pogledajte što je napravila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene