Tako to ona radi!

Majina mala crna haljina pala je u drugi plan pored čizama koje su sve samo ne obične

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/46 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput +35 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput i Nenad Tatarinov poznati su kao par koji je vječito modno usklađen, a to su dokazali i ovog puta gostujući na jednom eventu u Zagrebu.

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput zajedno sa suprugom Nenadom Tatarinovim pomno se uredila kao i uvijek za jedan izlazak u Zagrebu. 

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Objavila je fotografiju gdje pozira u Nenadovom zagrljaju odjevena u vrlo kratku crnu haljinicu uz koju je kombinirala visoke mrežaste zlatne čizme koje su zaokupirale svu pažnju.

Također, modnoj kombinaciji pridodala je i minijaturnu zlatnu torbicu u obliku zvijezde te mrežasti dodatak za kosu.

Nenad je imao crne traper hlače, bijelu majicu, crni elegantni sako na kojem je imao detalj cvijeta. Stajling je ukrasio crnim natikačama sa zlatnim detaljem te ogrlicom.

"Stylish & sexy", napisala je Maja ispod objave, a pobjednik ovogodišnje sezone "Ples sa zvijezdama" Pedro Soltz ostavio im je komentar uz mnoštvo zaljubljenih emotikona.

"Vidi se iz aviona da ste modno usklađen par", "Predivni", "Bomba ste", dijelili su komplimente Majini obožavatelji.

Par je nedavno odmarao u Turskoj sa sinčićem Bloomom odakle je Maja objavljivala preslatke fotografije. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga - 5 Jelena Rozga - 6 Jelena Rozga i Ante Burazin +25 Jelena Rozga - 2 Celebrity Rozga i naš poznati chef uhvaćeni na kavi u Zagrebu, još od ljeta prošle godine šuška se da su više od prijatelja!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling i Brian Austin Green +6 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene