Maja Šuput je novom fotografijom u badiću najavila vlastitu kolekciju istih koju bi trebala lansirati ovog ljeta.

Galerija


Maja Šuput je u posljednjih nekoliko dana pokazala zavidnu kolekciju badića, i to na fotografijama koje objavljuje s odmora u Dubaiju u kojem je krajem prošle godine uživala sa suprugom Nenadom Tatarinovom.

Vezani članci Nenad Tatarinov Šuput nadzire muža u zadnjim pripremama pred dolazak sina, sve je snimila, a smijeha nije falilo! Maja Šuput Neumorna Maja Šuput vratila se u teretanu mjesec dana prije poroda, objavila je i fotografije treninga

A čini se da je Majina ljubav prema badićima prerasla u nešto više pa je tako najnovijom objavom na Instagramu najavila veliku vijest, pozirajući u modelu koji je u pravi plan izbacio njezine grudi.

"I dalje su mi kupaći kostimi opsesija. Pssssst. Otkrit ću vam malu tajnu, ovo ljeto dolazi Majushka beachwear", napisala je Maja uz objavljenu fotografiju.

Njezine obožavateljice kao da su tu vijest jedva dočekale i priznale kako ih je jako razveselila.

"Jedva čekam da vidim što si nam pripremila", "Sedmi mjesec trudnoće, a tako lijepo izgledaš", "Super ideja", "I ja obožavam kostime, čekamo", "Ovo je pravi pogled na tebe", "Ovaj ti stoji kao saliven", "Jedva čekam", poručile su joj u komentarima.

Maja je ovih dana progovorila o svojim željama kako bi nazvala sina, a priznala je da bi mu najviše voljela dati neko strano i moćno ime, nakon čega su joj i obožavatelji počeli slati svoje prijedloge putem društvenih mreža. Hoće li kojeg uvažiti ili ne, saznat ćemo najkasnije za dva mjeseca kada bi maleni trebao doći na svijet. 

Tek joj je 20 godina, a već niže golišave fotke na Instagramu, što će reći slavni tata na to?

Najnovije paparazzo fotke nisu baš slične onoj koju je objavila na Instagramu, nesavršenosti koje skriva jasno se vide