Maja Šuput je na Instagramu objavila fotografiju s nogometašem Vedranom Ćorlukom, a spomenula je i njegovu suprugu Franku Batelić.

Galerija


Maja Šuput počela je nakon rođenja sinčića Blooma polako izlaziti i pohoditi razna događanja u gradu, a na jednom od njih srela je i umirovljenog nogometaša i pomoćnika Zlatka Dalića u našoj nogometnoj reprezentacije Vedrana Ćorluku pa iskoristila priliku za zajedničku fotografiju.

Vezani članci Franka Batelić Franka i Ćorluka konačno zajedno, uživaju u slatkim obiteljskim trenucima, a obilježavaju i jako važan dan Iva Šarić - 1 Poznate Hrvatice i s malenim bebama izgledaju besprijekorno, koja je njihova tajna?

"Sorry Franka što sam ti nakratko ukrala muža, ali nema puno ljudi koje bih žicala fotku jer viceprvaci svijeta zaslužuju svaki naklon", napisala je Maja u svom duhovitom stilu i sve objasnila Vedranovoj supruzi Franki Batelić.

"Majo, ne kradi muževe, ti imaš već svoga", "Mogu se i ja slikat sa Ćokijem", "Bravo", poručili su joj obožavatelji.

Maja inače često dijeli zajedničke fotografije sa sinom Bloomom i vidi se koliko uživa u svakom trenutku majčinstva, no ovih je dana snimljena i u rijetkom izlasku bez njega kada se pojavila na otvorenju novog butika dizajnerice Aleksandre Dojčinović i plijenila pažnju upečatljivim stajlingom.

Podsjetimo, Maja je u ožujku ove godine, a do samog kraja trudnoće radila je bez odmora i snimila novu All Stars sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojemu se ponovno našla u ulozi voditeljice, zajedno s Franom Ridjanom.

Finale showa "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite ove nedjelje u večernjem terminu na Novoj TV!

Namučila se pri izlasku iz auta zbog riskantne haljine, neki se pitaju ima li uopće donje rublje, a uočili su i još jednu sitnicu

Seksi djevojke iz Hurricanea raspričale se o događajima nakon pobjede vatrenog Talijana, dotaknule se zanimljivih detalja