K'o curica!

Maja Šuput pohvalila se fotkom iz prve šetnje s Bloomom, prizor je to koji je sve raznježio ali joj i donio brojne pohvale

In Magazin: Maja Šuput - 1 In Magazin: Maja Šuput - 1 In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Maja Šuput - 1 +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Galerija

Maja Šuput objavila je na Instagramu fotografiju iz prve šetnje sa sinom Bloomom i pokazala kako uživaju.

Pjevačica Maja Šuput uživa u prvim tjednima majčinstva i nimalo ne krije sreću nakon što su ona i suprug Nenad Tatarinov postali roditelji dječaka Blooma.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

Sa svojim obožavateljima dijeli preslatke obiteljske trenutke, a sada je ponosno objavila i fotografiju iz prve šetnje sa sinom. Maja je za tu prigodu odabrala trendi bijelu trenirku i tenisice, dok je Bloom uživao u vožnji dječjim kolicima za predivnog proljetnog dana u Zagrebu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Divno te vidjete Majo s bebicom", "Prekrasni, uživajte u prvoj šetnji", "Wow, pala je i prva šetnjica", "Predivna si Majo bolje ti u tim godinama stoji dijete i kolica nego li mikrofon", "Bravo, divno i lijepo za šetnju", "Preslatko", "Majo, prekrasna si", "Već prva šetnja, Maja k'o curica", "Majo predivno te vidjeti i ova kolica i uz malog sinčića", samo su neki komentari njezinih obožavatelje koje je ovaj prizor raznježio.

Pjevačica je nedavno podijelila i predivne trenutke druženja Blooma i Nenada.

"Pogled koji rastapa srca", napisala je tada uz prizor koji je osvojio njezine pratiteljica pa i poznate kolegice, poput Nine Badrić i Jelene Rozge.

Maja i Nenad postali su roditelji 17. ožujka, a pjevačica je rodila carskim rezom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Sinovo je ime odala tek deset dana nakon njegova rođenja, kada je podijelila i njegove prve fotografije.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Profimedia) +0 David Guetta i Gianluca Vacchi (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Zgražali su se zbog njegove veze s 30-ak godina mlađom ljepoticom, ali "najseksi djedica" ovih dana svima pokazuje da su bili u krivu

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene