samo za najhrabrije

Još jedan u nizu seksi badića Maje Šuput ima izreze na rizičnim mjestima, a ističe baš sve atribute!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na Insatgramu je otkrila da trenutno odmara u Šibeniku, a objavila je fotografiju na kojoj pozira u seksi badiću s rizičnim izrezima.

Pjevačica Maja Šuput trenutno odmara u Šibeniku odakle se javila na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Objavila je niz fotografija na kojima pozira u jednodijelnom tigrastom kupaćem kostimu koji ima proreze na rizičnim mjestima, no pokriva ključne dijelove, ali i ističe sve njezine atribute.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Wow, Majić", "Tako dobro izgledaš", "Baš si zgodna", "Predivna", "Top topova", neki su od komplimenata koje je dobila ispod fotki, a prikupila je i preko pet tisuća lajkova.

Ovo je samo jedan u nizu Majinih seski badića kojima se pohvalila ovo ljeto, a svakim uspije iznova iznenaditi obožavatelje.

Šuput ljeto inače provodi radno, ali koristi i svaku priliku za odmor sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem Bloomom, koji joj i ovaj put prave društvo.

Jedan od zadnjih koncerata održala je u Starigradu, a tada je dobila i zanimljiv poklon kojim se pohvalila u pričama na Instagrama.

"Bacaju mi grudnjake na binu. Ja nastupam dvadeset godina i nikad nisam dobila grudnjak", otkrila je tada Maja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez +25 Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldovu Georginu napali zbog haljine koju je obukla za crkvu, a za sve je kriv prorez: "Nije primjerno tako pokazivati pozadinu"  

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Marinela Hrgović Filip i Marinela Hrgović Filip i Marinela Hrgović Filip i Marinela Hrgović +6 Marinela Hrgović Celebrity Prelijepa supruga Filipa Hrgovića krade pažnju gdje god se pojavi, a ni boksač joj se ne može nadiviti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene