Zvijezda Instagrama!

Sinčić Maje Šuput postao je pravi frajer, ponosna mama pohvalila se fotkama koje su sve raspametile!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput, Bloom i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput +16 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografije sinčića Blooma koji je u autiću pozirao na Jarunu.

Pjevačica i voditeljica showa "Ples sa zvijezdama", Maja Šuput, počastila je svoje pratitelje na Instagramu novom dozom fotografija svojeg sinčića Blooma.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov i Maja Šuput slavlje za slavljem! Maja Šuput objavila predivne fotografije s krštenja sinčića Blooma, za kumu je odabrala svoju blisku prijateljicu

Preslatki dječak ovaj je put pozirao u svojem plavom autiću na zagrebačkom Jarunu, a mama mu je za tu prigodu svezala kosu u takozvanu palmicu.

"Dan kao stvoren za laganu sportsku vožnju. Jel' netko za đir?", napisala je Maja u opisu, a fotke jednogodišnjeg frajera sve su raspametile.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Kako je on sladak", "Pa koji je to frajer", "Šećerko mali", "Medenjak", "Gori Jarun, mičite se stiže komad", neki su od brojnih komentara ispod fotki koje su skupile i na tisuće lajkova.

Bloom je prošle godine bio najiščekivanija beba u Hrvatskoj, a Maja svakom njegovom novom fotografijom izazove iste reakcije, pa se može reći i da je u kratkom roku postao prava Instagram zvijezda.

Pjevačica ne skriva da uživa u majčinstvu i često na društvenim mrežama dijeli fotke sa sinčićem i suprugom Nenadom Tatarinovim.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Davorka Ručević Kasandra In Magazin: Kasandra - 4 In Magazin: Kasandra - 2 +0 In Magazin: Kasandra - 7 Zanimljivosti Pojavile su se stare fotke pjevačice čija je smrt šokirala Hrvatsku, ovako je izgledala kad se tek probijala na scenu

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vidoje Ristović Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović +13 Vidoje Ristović Celebrity Oglasila se shrvana obitelj Vidoja Ristovića: Stigli su nalazi obdukcije, a poznati su i detalji njegova posljednjeg ispraćaja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene