Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografije s Franom Ridjanom i Markom Grubnićem, koji joj prave društvo na snimanjima showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Galerija


Pjevačica i voditeljica Maja Šuput zablistala je u raskošnoj haljini otvorenih leđa na pozornici showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem se ne pojavljuje bez svoja dva važna muškarca u životu, kako ih je nazvala. 

Vezani članci Maja Šuput Šuput obukla najkraću haljinu koju je mogla, ali to nije sve! Finale je dočekala kako samo to ona zna Maja Šuput, Indira Levak, Nives Celzijus ANKETA Zbog ove rapsodije u crvenom svi pričaju o Maji, Indiri i Nives, a čijoj kombinaciji vi dajete svoj glas?

Naravno, riječ je o njezinu suvoditelju i kolegi Frani Ridjanu te prijatelju i stilistu Marku Grubniću, kojima je posvetila posebnu objavu na Instagramu.

"Jedan partner na pozornici, jedan iza pozornice. Oba savršena i moja", napisala je Maja uz fotografije na kojima s njima pozira.

Maji je ovo prva voditeljska uloga u životu, a gledatelji nemaju dovoljno riječi hvale za nju. Ona i Frano kliknuli su odmah i pokazali se kao savršen duo iz emisije u emisiju u kojima se ona pojavljuje u besprijekornim izdanjima, vrijednima crvenih tepiha najglamuroznijih događanja. Za to je zaslužan Marko, koji niti jedan njezin stajling ne prepušta slučaju i pobrine se da Maja zablista kao svjetska zvijezda. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Sprijeda pristojna, ali straga pravo iznenađenje, a i Franina izjava sve govori o ovoj Majinoj haljini!

Nives je seksi i kad se zakopča do grla, uvjerite se sami: ''Svejedno vas čeka preuzbudljiva večer!''