Bez njih ništa!

Šuput posvetila objavu svojim posebnim partnerima, a nijedan nije muž: "Oba su savršena i moja!"

Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografije s Franom Ridjanom i Markom Grubnićem, koji joj prave društvo na snimanjima showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput zablistala je u raskošnoj haljini otvorenih leđa na pozornici showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem se ne pojavljuje bez svoja dva važna muškarca u životu, kako ih je nazvala. 

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

Naravno, riječ je o njezinu suvoditelju i kolegi Frani Ridjanu te prijatelju i stilistu Marku Grubniću, kojima je posvetila posebnu objavu na Instagramu.

"Jedan partner na pozornici, jedan iza pozornice. Oba savršena i moja", napisala je Maja uz fotografije na kojima s njima pozira.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maji je ovo prva voditeljska uloga u životu, a gledatelji nemaju dovoljno riječi hvale za nju. Ona i Frano kliknuli su odmah i pokazali se kao savršen duo iz emisije u emisiju u kojima se ona pojavljuje u besprijekornim izdanjima, vrijednima crvenih tepiha najglamuroznijih događanja. Za to je zaslužan Marko, koji niti jedan njezin stajling ne prepušta slučaju i pobrine se da Maja zablista kao svjetska zvijezda. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput Maja Šuput +6 Maja Šuput Celebrity Sprijeda pristojna, ali straga pravo iznenađenje, a i Franina izjava sve govori o ovoj Majinoj haljini!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +0 Nives Celzijus Celebrity Nives je seksi i kad se zakopča do grla, uvjerite se sami: ''Svejedno vas čeka preuzbudljiva večer!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene