Nema odmora za Maju

Šuput se pohvalila boravkom na novoj lokaciji, a zbog raskopčanog sakoa svi su se zapitali isto

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +20 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput pohvalila se da i ona uživa na Zrću, a u bijelom sakou s velikim dekolteom i kratkim hlačicama istaknula je svoje atribute.

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografiju sa Zrća, a u modnoj kombinaciji pokazala je svoje atribute i oduševila svoje fanove.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

Pozirala je sjedeći između dva taburea u bijelom sakou s velikim prorezom, a mnogi su se zapitali ima li ispod grudnjak, dok su kratke traper hlačice istaknule njezine vitke noge. Kao modni dodatak nosila je zlatni lančić, koji je posebno dolazio do izražaja zbog čudnih detalja.

"Mama na Zrću", napisala je Maja. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Objava ima mnoštvo lajkova, a pratitelji su joj samo nizali emotikone gorućih vatrica i srca u komentarima. 

Prije toga podijelila je fotografiju na kojoj pozira u bijelom lanenom  kombinezonu ispred bazena te poručila: "Ne, ne može bolje od ovoga". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Ovo ljeto Šuput uspješno kombinira posao i užitak te pauze od brojnih nastupa koristi za odmor sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom na našoj obali.

Maja je ranije za DNEVNIK.hr otkrila da je za ovo ljeto osmislila sjajan plan kako bi u svakom slobodnom trenutku s obitelji mogla uživati na moru.

"Ljeto je kompletno radno, no mi smo uvijek svi zajedno i putujemo, pa u svakom gradu u kojem pjevam, ako imam dva slobodna dana, onda ostajemo u tom gradu ili u onom u kojem pjevam sljedeće. Jedno vrijeme ćemo biti stacionirani u centralnoj Dalmaciji, iz koje ću ja putovati da dečke ne vučem gore-dolje. Baza će nam biti na Pagu, a ja ću ići na svirku i odmah nazad, dok će dečki biti u smještaju. To nam je plan za dobar dio srpnja, pa se selimo u južnu Dalmaciju. Bit ćemo svuda, u kombinaciji s lokacijama na kojima pjevam, i tako cijelo ljeto", ispričala nam je pjevačica, a čini se da joj zasad sve teče po planu.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 1 Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 2 Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 3 Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 4 +16 Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 5 Zanimljivosti Prije četiri godine ovi veličanstveni prizori iz Splita obišli su svijet, a još uvijek nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić sa svojim psom Tatjana Jurić - 1 +2 Tatjana Jurić - 2 Celebrity Tatjana Jurić javila se iz bolničkog kreveta i objasnila što se dogodilo: "Što i kako dalje, vidjet ćemo''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene