''Da mi je netko rekao...''

Šuput objavila fotku s Grašom: ''Nek sam i ja neke stvari nekom starijem od sebe s guštom objasnila''

Maja Šuput i Petar Grašo - 2 Maja Šuput i Petar Grašo - 2 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Petar Grašo - 2 Maja Šuput i Petar Grašo - 1 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput +9 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput objavila je fotografiju s Petrom Grašom pa nasmijala sve pratitelje opisom: ''Nek sam i ja njemu nek stvari objasnila''.

Maja Šuput objavila je fotografiju s Petrom Grašom na kojoj poziraju jedno uz drugo, a pažnju je ukrao opis fotografije s kojim je Maja nasmijala pratitelje.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

Kao što je poznato, Grašo uskoro očekuje bebu sa suprugom Hanom Huljić, a Maja već ima sinčića Blooma koji je u ožujku proslavio prvi rođendan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

''Da nam je netko rekao prije 2 godine da ćemo u pauzama svirke Petar Grašo i ja pričati o bebama i da ću ja njemu odgovarati na sva moguća roditeljska pitanja, ne bi vjerovali…'', započela je Maja opis.

''A eto, nek' sam i ja nekom starijem od sebe neke stvari s guštom objasnila!'' našalila se za kraj Maja.

Grašo i Hana svoju bi djevojčicu trebali dočekati krajem srpnja ove godine, a nedavno su otkrili i kako je planiraju nazvati Alba.

Maju ovaj vikend očekuje uzbudljiv završetak ovogodišnje sezone ''Plesa sa zvijezdama'', a u finalnoj večeri natjecat će se četiri para: Sandi i Helena, Filip i Paula, Jelena i Marko te Pedro i Valentina.

Konkurencija je žestoka, a kako će se parovi snaći u posljednjim izazovima te kakva iznenađenja za vas pripremaju finalisti i žiri skupa s voditeljima Majom Šuput i Igorom Mešinom pogledate ove nedjelje u 20.10 na Novoj TV.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Mikulić - 2 Marijana Mikulić - 1 Marijana Mikulić - 3 Marijana Mikulić - 7 +2 Marijana Mikulić - 6 Celebrity Marijanu Mikulić zbog fotke u kratkim hlačicama prozvala jedna pratiteljica, glumica joj na to odgovorila pozirajući na plaži

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rađa - 6 Dino Rađa - 5 Dino Rađa - 2 Dino Rađa - 1 +3 Dino Rađa - 3 Celebrity Dino Rađa oduševio sve pozivom na Mišin koncert: ''Ajmo napravit nešto za života da pamti!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene