Maja Šuput nedavno je pokazala trbuh u šestom mjesecu trudnoće, a sina bi trebala roditi u ožujku ove godine.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput svojim je obožavateljima na Instagramu čestitala Novu godinu fotografijom s ultrazvuka te je prvi put pokazala svoju nerođenu bebu.

Vezani članci Nenad Tatarinov Šuput nadzire muža u zadnjim pripremama pred dolazak sina, sve je snimila, a smijeha nije falilo! Maja Šuput Neumorna Maja Šuput vratila se u teretanu mjesec dana prije poroda, objavila je i fotografije treninga

"Jel gotova 2020??? Jel stvarno prošla??? Smijem maknut ruku i reći dobro nam došla NOVA 2021?????? Od najvećeg srca želim vam samo dvije stvari - da budete ZDRAVI i da imate MIRNO TLO. Bez svega ostalog očito možemo dragi moji. Idemo u novi život, jači i složniji no ikada. Samo ljubav", napisala je Maja. Mnogi su joj u komentarima ostavili emotikone srca, a jedna obožavateljica pohvalila joj se da je dobila bebu. "Majo, meni najslađi poklon stigao jučer, rodila sam svog malog princa", stoji u komentarima.

Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov prije nekoliko tjedana su otkrili spol bebe te su preslatkim videom najavili da će u njihovu obitelj doći sin.

Maja je nedavno pokazala trbuh u šestom mjesecu trudnoće, a trebala bi roditi u ožujku.

Svi su s nestrpljenjem čekali svadbu jedne od najljepših sportašica, a onda je objavila šokantnu vijest