Čestitke!

Maja Šuput čeka prvo dijete! Pjevačica je sretnu vijest objavila na Instagramu: "Dolazi prinova kao naš najljepši dar!''

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput i Nenad Tatarinov godinu i pol nakon vjenčanja čekaju prvo dijete. Da je trudna, pjevačica je objavila sama na Instagramu.

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu je objavila da čeka dijete sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim te je oduševila sve svoje fanove.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

"Iznenađenjeee! Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime, u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir. Malo je reć da smo oboje u sedmom nebu i da je riječ uzbuđenje doseglo novu dimenziju. Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu fotouspomenu na rast u maminu trbuščiću... Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Wish us luck", napisala je pjevačica na Instagramu uz preslatku fotografiju na kojoj pozira sa suprugom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iznenadjenjeeeee 🥳🥳🥳🥳 Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo vecu vijest od svih dosadasnjih 🤩. Ova je za nas najljepsa, najcudesnija i toliko magicna da vam ne mogu opisati nase osjecaje. Naime u nasu malu ali prepunu ljubavi obitelj , dolazi prinova kao najveci dar i kao karika koja je bila oduvijek zeljena i samo je jos ona nedostajala za nas svemir👨‍👩‍👦. Malo je rec da smo oboje u "7 . nebu " i da je rijec uzbudjenje doseglo novu dimenziju. Napokon je dosao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuscicu🤰... Danas slavimo 15 tjedana u nadi da ce sljedecih 25 proci ovako lijepo i sigurno za nas . Wish us luck 🤞

A post shared by majasuput (@majasuput) on


Maja i Nenad vjenčali su se u svibnju prošle godine, a prije toga su u vezi bili dvije godine. Ovoga su ljeta proslavili tri zajedničke godine, a Maja je na društvenim mrežama onda svome suprugu posvetila emotivan status.

"Prije točno tri godine ušao si u moj život potpuno neočekivano, kad sam se najmanje nadala... Iako su prošle samo tri, imam osjećaj kao da se znamo cijeli život, a točno toliko ti želim da provedeš sa mnom. Sretna ti godišnjica, ljubavi moja", napisala je tada Maja.

Njihova romansa pod povećalom je javnosti od samoga početka, a Maja je na početku veze govorila kako žena u njezinim godinama zna točno što želi, a što više ne želi. Istaknula je kako su se brzo našli u svemu te da uživaju u ljubavi. Zaručili su se na romantičnom putovanju na Maldivima prije dvije godine. 

Šuput je inače voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" te uveseljava gledatelje svake nedjelje u programu Nove TV.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook (Foto: Instagram) Kelly Brook (Foto: Instagram) Kelly Brook i njezin prsten (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Instagram) +2 Kelly Brook (Foto: Instagram) Celebrity Bujna ljepotica pokazala malo previše tijekom ležernog izlaska, mami poglede i zakopčana do grla

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene