Mali je hit!

Majin Bloom u božićnom izdanju rastopio fanove: "Vidi se tko je gazda u obitelji, Majo posvoji me!''

Maja Šuput Maja Šuput PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput objavila je na Instagramu novu božićnu fotografiju sa sinom Bloomom te oduševila obožavatelje.

Maja Šuput raznježila je svoje pratitelje na Instagramu najnovijom fotografijom koju je podijelila s njima, a na kojoj pozira sa sinom Bloomom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Već točno zna Evo kako su naše zvijezde preživjele razvod, a kako će izgledati onaj Maje Šuput ako do njega dođe: "Moj muž ako bude bivši..."

Maja i Bloom već uživaju u čaroliji nadolazećih blagdana i otkrila je da se već vesele poklonima i dolasku Djeda Mraza, kojem se pjevačica, kako je napisala, i sama najviše veselila kao djevojčica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Ja i dalje vjerujem u Djeda Mraza", "Vidi se tko je glavni gazda u obitelji bravo Bloom", "Predivno", "Preslatkiiii", "Aaaa bubić mali, preslatki ste", "On je malo čudo", "Preslatko dijete", "Boooože što je sladak", "Slatkiš", "Ja bih htjela biti Bloom. Majo daj me posvoji", dio je komentara koje je dobila od obožavatelja.

Maja je nedavno na Instagramu objavila i Bloomove prve božićne fotografije te rastopila srca tisuća svojih obožavatelja.

"Magija prosinca nama je ove godine posebna. Bloom u svojoj prvoj božićnoj priči", napisala je tada Maja.

Ona i suprug Nenad Tatarinov postali su roditelji u ožujku ove godine, a pjevačica je rodila carskim rezom u jednoj zagrebačkoj bolnici.

Maju, inače, trenutačno možemo gledati u showu Nove TV "Supertalent", gdje je članica žirija, koji uz nju još čine i operna pjevačica Martina Tomčić, glumac Janko Popović Volarić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nevena Vukes - 1 Nevena Vukes - 2 Nevena Vukes s glumcima iz predstave Vende tam - 1 Nevena Vukes s glumcima iz predstave Vende tam - 2 +3 Marko i Nevena Vukes sve izgubili u potresu - 1 inMagazin Iz Beograda u Mariju Bistricu preselila se zbog našeg popularnog glazbenika: ''Puno je tu životnih lekcija''

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Legendarni Čombe pokazao kako uživa s kćerkicom i sve rastopio preslatkim prizorom: "Kako je tajo zaljubljen!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene