Gu, gu, gu!

Vraćaju vjeru u ljubav: Maju Šuput suprug je htio oženiti već nakon 4 dana

Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) +0 Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput i Nenad Tatarinov u vezi su od ljeta 2017. godine.

Maja Šuput ne skriva koliko je zaljubljena u svog supruga Nenada Tatarinova.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Podsjetimo, jedna od naših najpopularnijih pjevačica za svog se partnera Nenada udala 11. svibnja na jednom prekrasnom istarskom imanju.

Kako i priliči vrckavoj Maji, vjenčanje je bilo bajkovito, a zabava je potrajala dugo u noć.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

A Maja je na Instagramu danas podijelila još jednu dosad neviđenu fotografiju s ovog važnog dana kako bi obilježila 2 godine od njihovog prvog poljupca.

"Najljepše su slike koje su uhvaćene u trenutku najčišće emocije. Na današnji dan prije 2 godine smo se spanđali, 4 dana nakon toga si mi rekao da ćeš me oženiti, 5 mjeseci nakon toga sam pristala, 1,9 mjeseci poslije sam rekla službeno DA i ovaj osmijeh nisam skinula svih ovih 730 dana. Da nam uvijek bude ovako - samo ljubav i čista emocija. Sretna ti dvogodišnjica od prvog poljupca lju", napisala je Maja.

U komentarima se među prvima oglasio Majin stilist i najbolji prijatelj Marko Grubnić s emotikonima srca, ali i Sandra Perković te Ella Dvornik.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Ljubav je kad cijeli svijet zna, iz pogleda samo, da volim te ja", poručila je Ella, dok su drugi komentari da su predivni zajedno.

Podsjetimo, pjevačica i markantni Puljanin u vezi su od ljeta 2017., a godinu kasnije zaručili su se na Maldivima.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) +4 Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Celebrity Obitelj preklinje glumca da prekine sve veze s bivšom suprugom koja se jako čudno ponaša  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene