Maja Šuput snimljena je u sauni i na masaži.

Galerija


Uvijek jer bila vrckasta, dinamična, vesela, prštala od energije. Dat će na pozornici i zadnji atom snage. No kako se Maja nakon nastupa vrati u normalu? ''Jednostavno sam navikla da budem malo umorna, malo izmorena. Ništa standardno, probudiš se ujutro, kavica, vitaminčići, ovo, ono. Volim masaže, recimo to mi jako pomaže za tijelo, jer strašno puno skačem pa me kosti bole, boli me svaki mišić na tijelu", priznala je Maja Šuput.

Snimanje ove reportaže započeli smo u teretani. Ovdje Maja provodi po 90 minuta, tri puta tjedno. "Prvi put sam ušla u teretanu kad sam imala 34 godine. Bila je zima i nisam mogla ući u haljinu, udebljala sam se jedno dvije tri kile i vidjela sam da je vrag odnio šalu i došla u teretanu i oduševljena sam bila nakon pet minuta'' priznaje pjevačica.

Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr)
Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr)

Koliko god bila ženstvena, od boksa ne odustaje. "Razmišljala sam da bi najbolje bilo da počnem boksat, stvar samoobrane jer se vani događaju čudne stvari", kazala je Maja koja tvrdi kako spava po 4 sata na dan i tako već 17 godina. Noć često zamjeni za dan.

"Jako pazim i jako zdravo živim, al s druge strane imaš taj noćni život, taj dim oko mene, uvijek se nešto popije. I onda križaš. Jednu noć je loše, drugi dan je dobro. Moja vizija zdravog života će početi onoga dana kada ja ostanem u drugom stanju, jer ću tad prestati pušiti, piti kave, sigurno neću ni piti alkohol, ići ću spavati kao normalni ljudi, kad idu ljudi spavati... nemam pojma oko 21 sat?", objasnila nam je Maja.

Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr)
Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr)

A što još sve Maja čini za svoje zdravlje pogledajte u našem video prilogu.