Maja Šuput zaljubljena je do ušiju. Nije ni čudo kad je njezin dragi drži kao kap vode na dlanu.

Galerija


Maja Šuput konačno je pronašla svoju mirnu luku. I to u zagrljaju direktora Nenada Tatarinova koji je prati u stopu. Podršku joj je pružao svake nedjelje tijekom showa Supertalent, a sinoć ju je dopratio i na humanitarni koncert 'Želim život' na kojem je nastupila. Nakon što je sišla s bine, prvi ju je dočekao upravo Nenad koji ju je obasuo poljupcima i komplimentima.

Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram)
Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram)

Vezani članci Tko se sve od naših slavnih vjenčao u protekloj godini - 8 Brojne nove ljubavi i vjenčanja: Koji su poznati domaći parovi uplovili u bračnu luku u 2019. godini? Maja Šuput Luksuz u kojem Šuput boravi s mužem teško je opisati, a jedna prostorija posebno ju je oduševila

"Ono kad siđeš s pozornice i dečko ti kaže: 'Bravo, ljubavi!'", napisala je Maja uz video na svom Insta Storyju. Šarmantni hotelijer pjevačicu drži kao kap vode na dlanu, a svoju ljubav dokazao joj je i kad joj je dao šifru svog mobitela. "Mogu ući u mobitel kad god hoću. Djevojke, pokažite ovo svojim dečkima", poručila je Šuput nedavno. Čini se da je Maja konačno pronašla svog princa!

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on