Maja Šuput je donedavno s obitelji uživala na odmoru u Turskoj, a na Instagramu se sada pohvalila da krstari Jadranskim morem.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput na Instagramu se pohvalila da krstari Jadranskim morem, nakon što je prošloga tjedna odmarala u Turskoj sa suprugom Nenadom i njihovim sinčićem Bloomom. Nakon preslatke fotke na kojoj Nenad u naručju drži njihovog sina, Maja je pokazala kako je spremna za svaku priliku.

Vezani članci Maja Šuput Od Maje Šuput svašta smo doživjeli, ali ovo je ipak neka nova dimenzija! Kako je to uopće pričvrstila na glavu? Maja Šuput za vrijeme nastupa Lucije Šaračević - 5 Pogledajte tko je i zašto ovako rasplakao Maju, a ova djevojka mislila je da nije dovoljno hrabra za svjetla velikih reflektora!

"Krstarenje", napisala je pjevačica u opisu fotografije na kojoj pozira u uskoj ružičastoj haljini koja je savršeno naglasila njezinu liniju, a koja sa strane ima veliki prorez. Nije trebalo dugo da je obožavatelji zaspu komplimentima. "Opaaa", "Predivnica", "Prelijepa mama", "Prekrasna dama", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Inače, Maja se prije nekoliko dana pohvalila da je odlazak u Tursku prvo međunarodno putovanje za njezina sina Blooma, kojeg je rodila u ožujku.

Mate i Katarina Rimac priredili svadbenu feštu za pamćenje, pogledajte raskošnu vjenčanicu u kojoj je mladenka zablistala!

Skinula se u svileno donje rublje i još jednom pokazala da izgledom može posramiti i upola mlađe kolegice!